MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 14 cze 2006, 18:06

szczerbiec pisze:I wcale nie jestem white power czy jakimś innym debilem, jak pisali tu w innym temacie jacyś kolesie wpasowani w poprawność polityczną (PPP!).
Obawiam się że jednak jesteś. Ty namawiasz do zła i szerzysz nienawiść a to chyba jest sprzeczne z regulaminem, choc go nigdy na oczy nie widziałem :oops: Powinieneś umieć oddzielić obie rzeczy a żyjąc nienawiścia długo nie pociągniesz.
Pozdrawiam i życzę ci więcej luzu.

Ja widzę małą iskierkę nadziei dla naszych, w końcu jestem Polakiem. A upatruję ją w tym że jak nikt nie liczy na naszych to oni osiągaja dobry wynik, a jak cała Polska jest przekonana o naszym sukcesie to nasi dają ciała i zbieramy baty. Jednak jak nie wygramy to specjalnie się nie zdziwię bo jak pisałem wielkim faworytem są Niemcy i nikt nie będzie miał nam za złe tej ewentualnej porażki. Liczę tylko że nasi nawet jak dostaną lanie to zostawią zdrowie na boisku i będa wlaczyć nawet gdy będziemy przegrywali 0:10. Nie chcę oglądać jak po pierwszej bramce nasi się załamują i przestaja walczyć. Niech pokażą że są sportowcami i portafią walczyc choćby dla nas - kibiców. Niech swoje wypowiedzi o walce popra na boisku.

PS Popieram ponowne zamknięcie tematu o reprezentacji Polski :peace:

DO BOJU POLSKO :!: :!: :!:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”