Opisz poprzednika - Strona 188

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 15 cze 2006, 10:53

rymownik - na forum udziela się dość często, dąłączył zdecydowanie wcześniej niż ja, jest uczniem III gimnazjum, dopiero co przechodził testy do liceum które mu wyszły dosyć dobrze (85 punktów). z tego co zdążyłem zauważyć to najcześciej udziela się w dziale Hyde Park.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 cze 2006, 10:56

el_nino
mlody user gdzies w oklicach 1 klasy gim. na forum nie blyszczy pisze krotko i malo konkretnie. Kiedy zaczynal swoja przyugode z forum mial nawet 50 postow dziennie :shock: Ostatnio nieco sie porpawil ;) Robi na zlosc piwusowi i o wystepach Polakow na mundial pisze w temacie Grupa A :lol: Kibicuje Atletico.

Awatar użytkownika
Milczek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 15 cze 2006, 10:58

rymownik- Kibic MU, choć z tego co widziałem nie udziela się zbyt często w temacie o swoim ukochanym klubie. Na forum jest już dość długo, aczkolwiek jego liczba postów nie jest olśniewająca (Moze poprostu pisze jak naprawde ma coś do powiedzienia, jednym słowiem nie nabija :wink: )

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 cze 2006, 11:02

Milczek
Temat ma nazwe Opisz poprzednika, a nie Opisz wybrana osobe. Pzdr

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 15 cze 2006, 11:12

Martinho pisze:mlody user gdzies w oklicach 1 klasy gim
no tylko że mam 11 lat, i chodze do piątej klasy hehe
Martinho pisze:a forum nie blyszczy pisze krotko i malo konkretnie.
ostatnio pisze dlugie posty, przynajmniej staram się :)
Martinho pisze:Kiedy zaczynal swoja przyugode z forum mial nawet 50 postow dziennie

Wiem że to w przenośni, ale prawda, pisałem dużo postów o krótkich treściach
Martinho pisze:Robi na zlosc piwusowi i o wystepach Polakow na mundial pisze w temacie Grupa A
to mi najbardziej poprawiło humor :D
Martinho pisze:Kibicuje Atletico.
Dobrze że to dostrzegles ;)

martinho - dopiero co mnie w tym temacie opisał :) na forum bardzo aktywny, nie wiem jak on to zrobil ze od lutego 2006 roku napisal az 1025 postow. w sumie fajny gostek;)napisal bardzo duzo komentarzy, normalnie jego srednia postow na forum to 9.00!

Awatar użytkownika
Milczek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 15 cze 2006, 11:15

Martinho pisze:Milczek
Temat ma nazwe Opisz poprzednika, a nie Opisz wybrana osobe. Pzdr
Kiedy zaczałem opisywać rymownika to ty sie wbijłeś :wink: Zreszta Ciebie już tyle razy opisywałem, że nie mam już na to ochoty :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 cze 2006, 11:43

Martinho pisze:Kiedy zaczynal swoja przyugode z forum mial nawet 50 postow dziennie
ta, a ty tylko 49 :D

Milczek - kibic Bayernu chyba, chyba bo nie posiada avka, ani siga, iwęc ciezko mi na 100% stwierdzić.
Pisze mało na forum, chyba nawet w sprawach mundialu nie ma za dużo do powiedzenia, widocznie postawa polaków nie działa na niego twórczo.
ma WP, ale chyba za jakieś drobne przewinienie, bo nie przypominam sobie, aby wysmiewał sie z clonera, czy nabijał w stylu Tomachosa :lol:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 cze 2006, 11:55

fieldy pisze:ta, a ty tylko 49
Marze o tym ale nie udalo sie jeszcze :cry: Ale ty miales gdzies taki wynik kolo tego z wczorajszego dnia ;)

Fieldy
Opisywalem go juz kilka razy ale co tam. Podobno jest podobny do tego ziomka z avka. Zna sie na filmach i na futbolu, szczegolnie na Arsenalu. Na poczatku nier przepadalem za nim ale teraz nabralem do niego troche przekonania. Idzie z nim podyskutowac na temat jak ograc bukow ;) Lubi Korna tak jak ja ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 cze 2006, 12:05

Martinho pisze:Lubi Korna tak jak ja
na bank lubie ich bardziej :lol:
Martinho pisze:Ale ty miales gdzies taki wynik kolo tego z wczorajszego dnia
42, z czego duza czesc z imprezy u Nigazza z oklazji zaliczenia Aniki i Jarzyny :lol: [bez złych skojarzeń :P]
Martinho pisze:Na poczatku nier przepadalem za nim ale teraz nabralem do niego troche przekonania

Martinho - jeszcze sie do niego nie przekonałem, mam wrazenie jakby bał sie powiedziec prawdy w róznych sprawach, wczoraj zaczepił niggaza, ale po riposcie ucichł, trzeba bedzie dac mu lekcje napinki :P

w sigu ma Schweinstigera, pewnie jest smutny, bo niemiec wczoraj piach zagrał

W sigu mam Effenberga, ale to nie zmienia faktu ze Bastian zagral cienko
heh tylko okiem rzuciłem podobni ci niemcy :D
Ostatnio zmieniony 15 cze 2006, 12:12 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 cze 2006, 12:07

fieldy pisze:wczoraj zaczepił niggaza, ale po riposcie ucichł, trzeba bedzie dac mu lekcje napinki
Nie am ochoty na zadne napinki, tym bardziej z Niggazem.
fieldy pisze: sigu ma Schweinstigera, pewnie jest smutny, bo niemiec wczoraj piach zagrał
W sigu mam Effenberga, ale to nie zmienia faktu ze Bastian zagral cienko ;)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 cze 2006, 12:25

Martinho - Fan Bayernu Monachium i osób zasłużonych dla tego klubu (Efeenberg). Lubi słuchać Korna, za którym w ogóle nie przepadam. Śmieszny avatar i pobil chyba rekord postów, bo wątpie by ktoś w cztery miesiące nabił więcej niż 1026 postów. Z początku wydawał być się nabijaczem, jednak teraz widać, że zaklimatyzował się na naszym forum

Postać: mały +

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 15 cze 2006, 13:08

Herdek - młodszy ode mnie 5 lat. Fan Barcy. Pamiętam jak prowadził kiedyś "pojedynki piłkarzy" czy coś w tym stylu :roll: Wiem, że dosyć sympatyzuje z United, za co duży plus. Lubi hymn Glory Glory Man United :lol: Jest prawdziwym a nie sezonowym fanem Blaugrany. Pisze mądre posty.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 17 cze 2006, 18:57

ATI, jest bardzo krótko na naszym forum, ale mam nadzieje ze bedzie dlugo. :P Jak do tej pory widzialem jego posty tylko w dziale o Mundialu, ale napwno najwiecej napisal w temacie o Manchesterze. Jest to jego ulubiona druzyna. Mysle ze nie interesuje sie zabardzo innymi ligami europejskimi poza angielska. :roll:
Mieszka w Legnicy i w grudniu bedzie obchodzil 17 urodziny, a dokladnie 27 grudnia, dwa dni potem ja mam urodziny :P

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 17 cze 2006, 19:02

@snake

Wielki fan Lost, tak jak ja ;) Ogląda też Prison Break (nie wiem co to), wielki fan ligi Hiszpańskiej. Oprócz piłki lubi także wyścigi formuły F1. Pochodzi z Domu Prezydenckiego ;) Jego ulubionymi bohaterami są Jack, Kate i Sawyer (Moi to Jack, Sayid i Hurley) :) I tyle ;)

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 17 cze 2006, 20:25

Lisek_chz - myśli, że jest lubiany i moderatorzy oraz redaktorzy go kochają. Nic bardziej mylnego ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”