Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 15 cze 2006, 17:14
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 cze 2006, 17:17
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 15 cze 2006, 17:18
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 cze 2006, 17:23
Kasperczak wydaje sie faworytem a motywacje znajdzie wkoncu prowadzenie reprezentacji swego kraju mobilizuje a sa starsi ode niego i neizle sobie radza - Aragones jesli nie in to moze:MLSoccer pisze:Tak Kasperczak to odpowiedni czlowiek na tym stanowisku lecz zastanawiam sie czy aby on nie jest juz u schylku kariery trenerskiej i nie bedzie mial takiej motywacji jak kiedys.Mysle ze lepszy bylby ktos mlodszy, bo rozumie ze na dobrego trenera zagranicznego Listek nie zechce dac kasy bo mniej dla niego pozniej zostanie.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 15 cze 2006, 17:26
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 cze 2006, 18:24
Ja też uważam, że nie zajdą dalej niż do ćwerćfinału, choć potreafili już na mundialach przegrywać z Danią czy nawet ALGIERIĄ by potem dojśc do finału.MLSoccer pisze:Piszac o naszych zachodnich sasiadach jedno jest pewne Niemcy maja tylko dobra reprezentacje jezeli trafia na Anglie to nie widze aby przeszli w 2 rundzie.Jak Klinsman sie wyrazi oni chca zajac 1 miejsce aby grac na tych samych stadionach co do tej pory.Dziwie sie ze niemieccy (chyba polscy) napastnicy grali tak slabo i nie potrafili zdobyc bramki przez 90 minut ale nawet ich srodek pola nie byl rewelacyjny.Ballack gral ale on nie jest rozgrywajacycm bo inni pilkarze nie wiedzieli co zrobic z pilka i dobrywali wszystko do Ballack.Niemcy nie zdobeda mistzrostwa swiata takie jest moje zdanie.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 15 cze 2006, 18:32
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 cze 2006, 21:11
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 cze 2006, 23:21
herdek pisze:Liczę, że Ekwador rozjedzie Niemcy i w końcu Niemieccy dziennikarze będą musieli szukać argumentów, aby usprawiedliwić swoich
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 16 cze 2006, 3:04
Bobohawk pisze:Kostaryka dzisiaj zagrała fatalnie i aż dziw bierze, że udało im się strzelić dwie bramki niemcomZobaczymy jak nimi pójdzie naszym. Ekwador jak na razie bardzo dobrze sobie radzi na MŚ. Najpierw 2-0 z Polską, teraz 3-0 z Kostaryką, czyżby 4-0 z Niemcami
Trzeba przyznać jednak, że bardzo silną mają defensywę. Są bardzo dobrze przygotowani fizycznie i to widać już w drugim meczu z rzędu. Niemcy wcale tak łatwo nie będą mieli i pierwsze miejsce może im przejść koło nosa. Wtedy trafiają prawdopodobnie na Anglię. Ekwador moim zdaniem wyrasta powoli na czarnego konia tego mundialu. Ciekawi mnie czy czasem ta porażka z amatorami nie była jakąś zmyłką. Bo przecież niemożliwe jest w ciągu tygodnia odbudować formę. Niemcy jeżeli nadal będą tak grać to zbyt wiele na tym mundialu nie osiągną. Z całym szacunkiem ale jest wiele drużyn które na chwilę obecną grają lepiej. Czyżby przepowiednia Pele się sprawdziła?
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 cze 2006, 8:42
A tak ich zachwalales na pare tygodni przed mundialem ze to bardzo silna ekipaMLSoccer pisze:Kostaryka jest bez formy widac to bylo juz miesiac przed mistrzostwami bo w trzech majowych meczach kontrolnych poniesli trzy porazki grali slabo i nie zdobyli nawet gola.
Czemu Wy piszecie o przegranych Niemcow ktorych jeszcze nie ma i nic na to nie wskazujeCorinthians pisze:Że co? Że niby jak Niemcy przgrają 0-4 ( ) to niemieccy żurnaliści będą ich usprawieliwiać? Dobre. Przecież oni suchej nitki na Klinsmannie nie zostawią. Będą jechac równo po wszystkich piłkarzach tak przy każdej porażce Niemców. Nawet nie porażce, nawet po zwycięstwach zawsze coś znajdą, żeby tylko wytykać błędy.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 16 cze 2006, 9:09
zapomniałeś powiedzieć o sędziach którzy dadzą znać o sobie jak Niemcy będą w tarapatachMartinho pisze:Czemu Wy piszecie o przegranych Niemcow ktorych jeszcze nie ma i nic na to nie wskazuje Question Moimzdaniem Niemcy sa wiekszymi faworytami do zdobycia MS niz nawet Brazylia Wink Moze dlatego ze to moja ulubiona reprezentacja Smile Ale widac jaki maja w sobie power a wymeczone zwyciestwo z Polska to wynik dobrej gry naszych anizeli slabego Niemcow.
LAtifa_19

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 16 cze 2006, 10:59
może i sedziowe będą ich ciągnąc za uszy do finału jak to było w Korei ale w takim stanie Niemcy wg mnie nie dojdą za daleko 1/4 finału powinna być WMIARE sprawiedliwa...mam nadzieje ze tam trafili by na Czechów ( o ile w tamtym momencie mogliby na nich trafić) i dostali tęgie lanieLAtifa_19 pisze:jak ty widze Szkopów w Finale Confused niestety
czy ja wiem.. wg mnie Portugalia zagrała piach a Niemcy pomimo ze nie grali jakos wytibnie zaprezentowali się IMHO lepiej..LAtifa_19 pisze:Portugalia
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 cze 2006, 11:41
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 16 cze 2006, 12:23
Mi chodziło o to że Portugalczycy są lepsi technicznie od Niemców i ogólnie piłkarsko sami Niemcy to powiedzieliNiggaz pisze:To, że Niemcy na dzień dzisiejszy zdążyli zaprezentować się lepiej od Portugalczyków to nie ulega wątpliwości. Z tym, że Portugalia rozegrała jeden mecz mniej. Poza tym występ podopiecznych Klinsmanna w meczu z nami był całkiem niezły. Zwłaszcza na tle takiego antyfutbolu jaki zaprezentowała Polska.
LAtifa_19
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio