MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 15 cze 2006, 17:44

Messi E2 Ronaldinho pisze:Tylko co to da, Janas wybral najlepszych jacy byli dostepni, tych ktorzy zapowiadali ze ich celem jest jak najlepsze przygotowanie sie do MŚ a ze tego nie zrobili inna sprawa, tak jak pislaem Janas ma powazne alibi i caly PZPN o tym wie.
Dobra powiedzmy ze selekcja byla dobra, wizal na lepszych chociaz mozna tutaj pewnie dyskutowac ale pominmy to - tylko czy jego rola polega tylko i wylacznie na seleckji :?: czy tez moze powinien wdrazac jakis styl a nie zmieniac kilkakrotnie (rasiak w ustawieniu z diamentem, pozniej 4-4-2, a teraz wynalazl sobie przed mistrzostwami to co widzielismy) - owszem mozna zmieniac ale reprea powinna miec jakis styl a tak naprawde nie ma go - wczoraj byla jedynie walka i chec odpokutowania pilkarzy
Nie wpsominac o przygotowaniu kondycyjnym
alibi hmmm jabym powiedzial ze ma plecy
Messi E2 Ronaldinho pisze:Nastepcy jeszcze smieszniejsi, Janas stworzyl paczke, ktora po tych MŚ nadal bedize mogla spokojnie grac dla kadry a co bylo po poprzednich, przyszedl Boniek dostal w spadku Question nic nie dostal bo nic nie zostalo Rolling Eyes
Juz ne przesadzaj ze Boniek nie dostal nic w spadku - on wsyztsko rozwalil a w tamtym skladzie byli zawodnicy - zreszta z niego byl taki trener jak z koziej dupy traba - nawet wlosi sie o tym przekonali
Messi E2 Ronaldinho pisze:uciekl Przyszedl Janas i stowrzyl niezla paczke i ja jestem jako tako zadowolony.
mial pomysl zeby wziac zgranych graczy wiec trzoon stanowila Wisla - taka stworzyl pake - poza tym jego awans moze zawdzieczac dziennikarza ktorzy "na chama" wstawili mu dokadry Franka :!:

Janas powinien sam zrezygnowac - mowil moje decyzje ja za nie odpowiadam i jestem tego swiadomy - wiec niech "beknie"

Wróć do „Piłka nożna na świecie”