MŚ 2006: Grupa C - Argentyna, Holandia, SiC, WKS

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 16 cze 2006, 16:58

Kapitalny mecz Argentyny, tym mecze potwierdzila ze na tym Mundialu ich aspiracje siegaja naprawde wysoko :lol: Zagrali tak jak w pierwszej polowie z WKS, tylko tym razem zagrali tak pelne 90 minut :D Serbia byla tylko tlem, az dziw bierze ze ten zespol tak latwo przeszedl elminacje, dystansujac w grupie Hiszpanie :!: Kezman poraz kolejny pokazal ze slabo radzi sobie z ogromna presja i gdy jego druzyna przegrywa nie potrafi jej pociagnac do atakow :evil: W Argentynie chyba wszyscy zagrali na swiatowym poziomie. Ceiszy mnie bardzo WEJSCIE SMOKA Messiego, asysta i gol, widac, ze ma aspiracje do podstawowej "11". Az jestem ciekawy jak teraz zestawi sklad Jose Maxi, Crespo, Tevez, Messi kapitalnie i do tego dochodzi jeszcze Saviola...cudo :wink: Chyba po 2 meczach to wlasnie Argentyna jest chyba najmocniejsza, widac ze to nie to samo co w Azjii, teraz juz jest pelne skoncentorowanie i chec walki o wynik 8) Serbia zagrala przecietnie z Holandia i teraz tragicznie z Argentyna, dziwi mnie fakt, ze nie spada na nich krytyka taka jak np. w Polsce.
6-0 Messi rulezzzzzzzz :) :twisted: :!:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”