MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 17 cze 2006, 20:27

gregpioch pisze:wg. mnie trenerem powinien zostać Wdowczyk bo asperczak jest "wypalony". W wiśle miał prawie całą reprezentację i nic nie osiągnąl wielkiego.
macko001 pisze:moimi faworytami są Kasperczak i Wdowczyk
Kurcze przegapilem chyba wywalenie Janasa przez PZPN :P
Powaznie piszecie czy tylko tak nie macie co pisac i walicie bez sensu :?:
Został nam jeszcze jeden i ja mysle, ze nawet ten mecz nie zadecyduje o posadzie Janasa :!: Naprawde jesli ktos wywali trenera 2 miesiace przed elimacjami do ME, nie tak sie dzieje tylko w Togo :D
Janas stworzyl swietna ekpie, dobrze grala, nie trafila z forma :arrow: zdarza sie(Jezu co ja pisze). Naprawde w profesjonalnym footballu to sie zdarza, tylko wsrod profesjonalistow wie sie o tym....Serbia i pewnie Czechy takze grali swietnie przez cale elminacje i co z tego skoro pierwszych juz nie ma na MŚ a nastepni pewnie juz powoli obawiaja sie czy odpuszcza im Wlosi :twisted: Petkovic sam zrezygnuje a reszta nadal bedzie miala zaufanie bo bez tego ani rusz :oops: Ja bym poczekal conajmniej na pierwsza serie meczy elminacji do Mistrzostw Europy :!:
Najgorsze jest to ze jak wygramy z Kostaryka bedzie mowa ze jesli zagraja ci co narazie nie grali to ze Janas popelnil blad ze ich nie wystawil z Niemcami czy Ekwadorem, tylko mecz z Kostaryka jest o pietruszke :roll:

el_nino :arrow: jestem pelen podziwu do ciebie od kilku dni obserwuje jak nawalasz nonstop po kilkanascie postow dziennie, wiekszosc z nich to powinny byc traktowane jako nabijanie, ale nic napewno ziomal guru
Ostatnio zmieniony 17 cze 2006, 20:57 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”