MŚ 2006: Grupa E - Czechy, Ghana, USA, Włochy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 18 cze 2006, 0:43

Wow co za mecz... aż pobiegłem do monopolowego po kilka dodatkowych :beer: :P Mimo iż jestem całym sercem za Włochami, to ten mecz usatysfakcjonował mnie... może nie w pełni, bo tylko remis, ale mecz wspaniały. Nie wiem, może tylko ja go tak przeżyłem :P ale jeden z ładniejszych na tym mundialu. De Rossi... ["] piłkarz bardzo dobry, ale idiota jakich mało, niestety... podchodzi pod obrazę :P ale się chyba należy. Ja bym dołożył jeszcze katrę z trzech meczy :P Byłem na niego wściekły już po towarzyskim meczu ze Szwajcarią (?) kiedy to celowo nadepnął na nogę jednego z rywali... sędzia nie zauważył wtedy :roll: trudno mi coś teraz ciekawego napisać bom delikatnie podjarany mimo wszystko i nie taki trzeźwy :P Sędzia praktycznie bezbłędny... bardzo mi się podobały jego decyzje, poza kilkoma spalonymi na niekorzyść Italii, ale to raczej wina bocznego. Piłkarze USA zaskoczyli pozytywnie, zagrali z sercem i poświęceniem i zachowują matematyczne szanse na awans. Jednak w starciu z Ghaną, nie daję im większych szans, jeśli Afrykańczycy zagrają tak jak dzisiaj ;) Podobnie zdziesiątkowanym Czechom z Italią :P Chociaż chciałbym, żeby Czesi awansowali obok Włochów. Dziś widzieliśmy wspaniałe i dramatyczne widowisko. Mundial stoi na bardzo wysokim poziomie i obi się taki utrzymał do końca ;) takie mecze już w fazie grupowej, to ciekawe co będzie dalej :roll: Ale to tylko in plus :]

Forza Italia!! Trzeba pozamiatać Czechów :)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”