MŚ 2006: Grupa E - Czechy, Ghana, USA, Włochy

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 18 cze 2006, 7:26

Bardzo dobry meczyk :arrow: mecz ogromnej determinacji i walki :twisted: Szkoda ogormnie bezsensownych zachowan De Rossiego a szczegolnie zawodnika USA Mastreoniego. Grajac z przewaga mogliby spokojnie powalczyc o zwyciestwo, a tak najpierw glupie zachowanie ?????Yankesa a pozniej drugie zółtko dla kolejnego z graczy Bruce'a Areny :arrow: i z przewagi zawodnika zrbila sie strata. 3 czerwone kartki w jednym meczu nie pamietam za dobrze kedy ostatnio widzialem w meczach MŚ :?: :x Napewno jednak Wlsoi troche zawiedli, grali praktycznie druga polowe w przewadze. W ekipie Itali szczegolnie zwioedli mnie dzisiaj Cannavaro, Totti a takze Toni, ktory praktycznie dzisiaj nic wielkiego nie pokazal. W przypadku Tottiego mozna go usprawiedliwiac w jakis sposob, ale z tym co narazie pokazuje nie powinien dostawac szansy gry od pierwszych minut :!: Napewno Gattuso, ktory jest takze po kontuzji pokazal znacznie iwecej w tym meczu, widac bylo u niego chec gry, zaanagazowanie, zreszta u niego to normalne :) Jest jeszcze jedna taka dla mnie niewiadoma dlaczego szans na gre nie distaje Oddo, Zaccardo i z Ghana i z USA nie gral jakos wybitnie nawet nei gral przecietnie, dobrze, ze wrocil Zambrotta to przynajmniej lewa strona dobrze funkcjonuje 8) Na pochwaly poraz drugi zasluzyl Pirlo, ktory ewidentnie trafil jak malo kto z forma na Mundial, z nim na rozegraniu Wlosi moga osiagnac bardzo duzo :)
W ekipie USA bylo wielu zawodnikow ktorym naleza sie slowa pochwaly, dobrze zaprezentowali sie Cherundolo, Onyewu a takze linia ataku z Donovanem i McBride'm, ale szczegolnie dla wyniku najlepszym byl bramkarz Keller :wink:

Ostatnia kolejka spotkan w tej kolejce zapowiada sie bardzo ciekawie, kazdy z zespolow moze awansowac, ale i takze pozegnac sie z finalami. Napewno duze znaczenie beda mialy decyzje o personaliach, zobaczymy kto najlepiej dobierze zawodnikow w zamian tych co nie beda nogli grac, wg. mnie w najgorszej sytuacji jest dzisiaj ekipa czeska, 2 kontuzje kluczowych napastnikow, kolejny wykartkowany, podstawowy obronca takze :roll: Ja obstawiam na zwyciestwo Ghany i remis w pjedynku Wloch z Czechami :twisted: Ale napewno jak narazie najciekawsza grupa :D

Wróć do „Piłka nożna na świecie”