fieldy pisze:że do pewnego momentu nie stworzyli, ha!!!!Gomez pisze:napisales ze nie mogli stworzyc sobie dobrej sytuacji przeciw Polsce,
o czy Ty piszesz...taka postac na forum a takie gluopty wypisujefieldy pisze:nie dałeś, nie stworzyli do pewnego momentu, ha !!!!Gomez pisze:ja dalem przyklady ze jednak sie myslisz,
faktycznie...troche niektorzy mogliby sie ograniczyc...fieldy pisze:nabijanie,m dziwne postępowanie, ale powszechne.Gomez pisze:dziwne postepowanie ale bardzo powszechne na tym forum
na chwile obecna, po tych kilku dniach mistrzostw sa zaraz po Argentynie i na rowni z Hiszpania(juz wspomnialem ze ich przoczylem) moimi faworytami...czytaj uwazniej...teoretycznym faworytem zawsze jest Brazylia....po tych kilku spotkaniach Niemcy wywarli na mnie bardzo pozytywne wrazenie, stad moj optymiz...inne aspekty dalszej ich gry w tej imprezie juz wyjasnialem, nie chce mi sie pisac tego samego na ograglo...fieldy pisze:Uważasz Niemców za głownych [zaraz po Agrentynie] faworytów do awansu
na jakiej podstawie ? dobrej gry Lahma ? kto sposród Niemców grał w meczu z Polakami na swoim poziomie ? na takim pozioemi, aby można było ich okrzyknąć faworytami turnieju ?