Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 05 cze 2006, 20:23
The Game
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 05 cze 2006, 20:59
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 cze 2006, 21:18
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 11 cze 2006, 10:25
The Game
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 17 cze 2006, 0:24
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 17 cze 2006, 11:58
z pierwszego sezonu?snake pisze:Jestem juz po 17 odcinku.
a z jakiego torrenta brales? nie wierze ze na torrenspy.com ani na mininova.org nie ma dzialajacych linkowThe Game pisze:mam problem znow a mianowicie potzrebuje dobry i dzialajacy link do odcinka 21...sciagnalem juz raz z torenta
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 17 cze 2006, 13:25
No jasne ze pierwszego sezonu. To jest juz drugi?pablisso pisze:z pierwszego sezonu?
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 17 cze 2006, 14:48
pablisso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 17 cze 2006, 16:49
Kurde, ja nie moglem sie powstrzymac i ogladalem po 4 odc... dzienniesnake pisze:No jasne ze pierwszego sezonu. To jest juz drugi?pablisso pisze:z pierwszego sezonu?
Ja ogladalem na caly czas "LOST" i nie chcialem mieszac go z innym serialem. Jak sie skonczyl to odrazu zaczolem ogladac "Prison Break". Nie chce obejrzec calego serialu w pare dnii ogladam po 2-4 odcinki na tydzien.
Jagiellonczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 17 cze 2006, 17:02
No Lost sie ciagnie strasznie- jak flaki z olejemJagiellonczyk pisze:Nudza mnie juz Zagubieni.
pablisso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 17 cze 2006, 17:08
Moim zdaniem nie zlapia ich. Naprawde malo ciekawie byloby, zeby znowu akcja rozgrywala sie w wiezieniu... Najciekawsze beda spotkania 'uciekinierow' z agentem Kellermanem (Kraveckim). Bedzie sie dzialo.ciekawi mnie jedno w prison- jak oni uciekna? przeciez odcinek sie skonczyl jak biegli po polu, ale co dalej? zlapia ich i beda o ich zyciorysach krecic?
Jak w USA beda mieli 7 sezon to na TVP po raz 7 beda powtarzac sezon pierwszyLOST- 6-7 sezonow
Jagiellonczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 18 cze 2006, 12:00
Niech żyje internetJak w USA beda mieli 7 sezon to na TVP po raz 7 beda powtarzac sezon pierwszy
Riddick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 18 cze 2006, 14:06
Numb3rs? Nie slyszalem, zaraz sprawdze. Ja natomiast jestem po 5 odcinkach Surface. Zachecam do ogladania tym bardziej, ze slyszalem ze dalsze odcinki (10+) sa naprawde super. Najgorsze ze nie moge znalesc linkow http do niego. Wczesniej sciagalem z jednego forum, ktore niestety zostalo zablokowaneA tak wogóle, to jaki serial radzilibyście po tych dwóch, ja coś słyszałem o Numb3rs, podobno fajny
Jagiellonczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 18 cze 2006, 14:41
www.mininova.orgJagiellonczyk pisze:Pomoze ktos??
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 18 cze 2006, 21:53
Powinny chodzić, ale pewny na 100% nie jestem..Jagiellonczyk pisze: Najgorsze ze nie moge znalesc linkow http do niego. Wczesniej sciagalem z jednego forum, ktore niestety zostalo zablokowanePomoze ktos??
Riddick
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio