Arka Gdynia (zbiorczy)

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: jaget » 18 cze 2006, 19:54

Martinho pisze:
Messi E2 Ronaldinho pisze:Napewno Arka pod wodza Stawowego bedzie miala cos do powiedzenia, bedzie w stanie namieszac nawet w czolowce
Nie wiem czy dac to do Zlotych Ust :?

Brawo dla Arki za 2 zwyciestwa z Jegiellonia. Jak bedziecie grac tak jak w zeszlym sezonie w OE to szybko zlecicie z hukiem z naszej ligi z ostatniego miejsca. Ja radzilbym zarzadowi dokonac wzmocnien, najlepiej pol skladu wymienic.... Bo to co Arka w poprzednim sezonie wyprawiala w lidze to po paru kolejkach przestalo byc smieszne a stalo sie zalosne... Mam nadzieje ze cos zrobicie w kierunku poprawienia poziomu naszej ligi, bo niestety sam Stawowy nie wystarczy, zreszta on nie gra :lol:
Pozyjemy zobaczymy te "zlote usta" jeszcze moga sie zamienic w czyn bo moze na walke o Puchary to jeszcze za wsczesnie ale spokojnie w przyszłym sezonie mozna sie utrzymac...Janas tez nie gral teraz na mundialu a wszystko na niego je... Stawowy wykonał kawał dobrej roboty w krotkim czasie zalednie 3 tygodnie i juz ogralismy Jage najmocniejszego barazowicza jaki mogl byc z 2 ligi... Ja tam licze tak na 10 miejsce w nowym sezonie...

Wróć do „Polska”