MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
Milczek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Milczek » 19 cze 2006, 17:38

Lukaz pisze:Gdyby pomyslał i dokonał wcześniej zmian, wprowadził świeżych zawodników, ewentualnie zmienieł Sobolewskeigo to nikt kartki by nie dostał a mecz byśmy zremisowali. A tak to patrzyliśmy jak nasi ze zmeczenia ledwo poruszaja się na boisku i asystują świeżym bo dopiero co wprowadzonym Niemcom. Gdy opadliśmy z sił to już w ogóle tylko sie bronilismy a tak ze świeżymi zawodnikami można by było oddalić grę od naszej bramki i spowodować że Niemcy nie rzuciliby się tak na nas jak to miało miejsce.
Musze przyznć, że Lukaz ma troche racji. Przykładem trenera, który dokonał właściwych zmian jest Klinsmann, nie wiem na co Janas czekał. Było mineło nie ma co wspominać.

Teraz problem tkwi w tym czy zostawić "Janosika" na stanowisku czy nie :roll: Ja osobiście wolałbym trenera nastawionego bardziej ofensywnie bo co mamy do stracenia. Gramy defensywnie dostajemy ostree baty. Może warto coś zmienić. Myśle, ze warto przyjąć podobną taktyke do Klinsmanna, który gra bardzo ofensywnie wykorzystując przedewszystkim młodych piłkarzy. No bo co i9nnego zostało nasze "gwiazdy" w dotychczasowych meczach byli nie mal nieobecni na boisku. Krzynówek, który jeszcze niedawno był nadzieją dla polskich kibiców w dotychczasowych meczach nic nie grał. Myśle, że trzeba przeprowadzić gruntowne zmiany do tego potrzebny jest odważny trener nie wiem czy Janas jest do tego zdolny. Notabene wydaje mi się, że i tak nas obecny trener poda się do dymisji po meczu z Kostaryką.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”