NBA...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 19 cze 2006, 19:37

Kurcze Dallas poraz kolejny przegralo praktycznie wygrany mecz w 4 kwarcie, podobnie jak w meczu numer 3 tak dzisiaj mogli spokojnie wygrac spotkanie w Miami i byloby 4-1 a tak jest 2-3 :x Poraz kolejny z pewnoscia zawiodl Nowitzki, ma naprawde slaba skutecznoscna Florydzie dzisiaj 8/19 z gry i 0/4 z dystansu. Mam tylko nadzieje ze w Dallas bedzie tak jak bylo w dwoch pierwszych meczach. Dzisaj napewno zabraklo Jerry'ego na lawce ogolnie lawka rezerwowych dzisiaj spisala sie slabo, wrecz przeciwnie rezerwowi Miami a szczegolnie Posey :arrow: bedacy ostatni w swietnej dyspozycji 8) oraz ten, ktory chyba najbardziej ostatnio zawodzil Payton. Z meczu na mecz rezerwowoi graja coraz lepiej, a w ekipie Mavs jedynie Jerry sie wyroiznia, a przeciez swienie sie prezentowali w dwoch pierwszych meczach a takze w meczu nr. 3 :wink:
Avery swietnie dzisiaj ustawil taktyke i kompletnie zneutralizowal w ofensywie wysokich graczy Zarow, zdobycze Walkera i Udonisa mowia same za siebie :arrow: troche gorzej bylo w przypadku Shaqa, niestety nie udalo im sie to takze z Wadem, ktory kroczy jak narazie po MVP Finalow :!: :P
Johnson po zdobyciu pewnej przewagi w czwartej kwarcie, obral swietna taktyke :idea: :arrow: faulowania Shaqa, ktory mylil sie kompletnie w tym elemencie, zreszta to zadna nowosc :twisted: To bylo by efektywne gdyby zawodnicy Mavs przy tym cos trafiali, niestety podobnie jak Shaq z lini rzutow wolnych tak samo gracze Dallas nie potrafili nic rzucic :?
Napewno dobrze zparezentowali sie za to w ekipie Mavs Terry i Howard i oni moga czuc ogromny niedosyt po tym meczu, bo wlozyli w niego naprawde maximum. Napewno tazke sedziowie dzisiaj byli malo obiektywnie, dla mnie poprostu sedziowali dla dobra Miami i tu nie chodzi o faule na Shaqu :evil:

el_nino Imponujesz mi naprawde jestes coraz lepszy, tak patrze i mysle ze przegonisz Zaze w przeciagu 2 tygodni przynajmneij w postach bo w dlugosci to chyba tylko #10 bedzie za toba :rotfl2: :roftl3:

[*]el nino [*]#10

Wróć do „Inne sporty”