MŚ 2006: Polacy na mundialu

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 » 20 cze 2006, 7:42

Już dzisiaj mecz o nic z Kostaryką , "Zobaczymy, który z dwóch słabych zespołów grupy A jest słabszy".

Po narzekaniach na ofensywny (jak mówił Janas) ustawienia 4-5-1 , Janosik powraca do 4-4-2. Najprawdopodobniej na ataku zagrają Jeleń z Żurawskim a na skrzydło wejdzie Smolarek. Zmian raczej niestety nie będzie (oprócz Sobolewskiego , którego zastąpi Szymkowiak) co mnie bardzo martwi :( . Engel przynajmniej w meczu o nic potrafił dać pograć rezerwowym , którzy zaprezentowali się bardzo dobrze , myślałem , że to samo zrobi Janas , myliłem się.

Przypuszczalne składy:

Kostaryka: (3-5-2): 18-Jose Francisco Porras - 3-Luis Marin, 4-Michael Umana, 15-Harold Wallace - 12-Leonardo Gonzalez, 8-Mauricio Solis, 10-Walter Centeno, 20-Douglas Sequeira, 6-Danny Fonseca - 11-Ronald Gomez, 9-Paulo Wanchope.
Trener: Alexandre Guimaraes.

Polska (4-4-2): 1-Artur Boruc/12-Tomasz Kuszczak - 4-Marcin Baszczyński, 6-Jacek Bąk, 19-Bartosz Bosacki, 14-Michał Żewłakow - 8- Jacek Krzynówek, 16-Arkadiusz Radomski, 10-Mirosław Szymkowiak, 15-Euzebiusz Smolarek - 21-Ireneusz Jeleń, 9-Maciej Żurawski .
Trener: Paweł Janas.

No cóż , czekamy na pierwszą bramkę i pierwszę punkty dla biało-czerwonych! Ave!

Wróć do „Piłka nożna na świecie”