MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: MLSoccer » 20 cze 2006, 22:21

Piwus nie ma kozla ofiarnego w tej sytuacju ktora jest bardzo klarowna.To Janas za wszystko odpowiada do niego nalezy selekcja i przygotowanie pilkarzy.On odpowiada w praktycznie za wszystko bo on tam rzadzi i wszystko ustala.Trener zawalil i musi odejsc nie ma innego wyjscia rozsadnego.My go nie zwolnimy oczywisce bo nie mozemy ale jest osoba ktora moze a czy to zrobi kto to wie? Wazne jest pytanie czy Janas powinnien odejsc? Tak powinnien bo kadra nic na MS nie osiagnela i grala we wszystkich meczach slabo nawet mecz z Niemcami byl slaby, ale mielismy mase szczescia ze przegralismy 0-1 bo powinno byc 0-3 lub wiecej.Nie ma znaczenia czy sa el. ME czy nie.Jezeli Janas ma odejsc to nie patrzmy na el. ME.Kto przyjdzie jezeli obecny trener odejdzi? Jest troche dobrych wyborow a kogo ewentualnie Listek wybierze tego nie mozemy przewidziec.
Zurawski zagral zenujaco slabo pod kazdym wzgledem i gdy mial byc to lider druzyny :shock: a w praktyce zagral chyba najgorzej z calej kadry to nie ma dla niego usprawiedliwienia.Ten pilkarz ma 30 lat wiele jako napastnik juz nie zdziala w kadrze.Osobiscie budowalbym kadre na MS 2010 z mlodych pilkarzy i zrezygdnowal tych starych.Zurawski czul sie jakby byl lepszy od innych bo gra w 'wielkim' Celticku a to tylko dobry klub nic wiecej grajacy w slabej szkockiej lidze,wiec jego poziom sportowy nie poprawil sie wcale.Przed MS podejscie tego pilkarza do kadry bylo zle.Sam wyrazil sie ze nie przyjedzie na mecz z Litwa a mogl bo jedzie na wakacje.Tak nie robi lider ruzyny przed najwazniejsza impreza pilkarska i swojego zycia niestety.

piwus pisze:
MLSoccer pisze:Mecz na slabym poziomie z obu stron Polska grala zle.Taki zawodnik jak Zurawski powinnien miec zakaz wstepu na jakiekolwiek boiska na swiecie ten pilkarz to dno co pokazal w 3 meczach w MS.Widac ze gra w slabej lidze gorszej niz polska i w dodatku woda sodowa i 'gwiazdorstwo' udazyly mu do lba.Mam nadzieje ze wiecej nie zagra dal Polski nigdy.
Przed pierwszym meczem napisałem, że cokolwiek się zdarzy, powinniśmy dziękować Bozi za to, że gramy na mundialu. Fieldy powiedział, że raczej Frankowi, ja dodam do niego Maćka, któremu wcale sodówka nie uderza do głowy. Wiem, że są emocje, ale oceniajmy racjonalnie a nie szukajmy kozła ofiarnego :shock:.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”