MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 21 cze 2006, 0:38

Ja również jestem za zmianą trenera bo z Janasem niczego nie osiągniemy, ale obawiam się tego, że będzie tak jak zawsze. Przyjdzie nowy trener, który zrobi co w swojej mocy i bez względu na to czy spełni cel minimum czy nie to poleci na zbyt pysk bo nie będzie tak dobrze jakby mogło być. Chciałbym widzieć Dana w roli selekcjonera naszej reprezentacji, ale to chyba niemożliwe a przynajmniej ja w to nie wierzę (chyba całkiem już straciłem wiarę we wszystko co związane z piłką w Polsce :? ). Wdowczyk też mógłby spróbować. Pamiętajmy jednak o tym, że prowadzić bądź co bądź czołowy klub cholernie słabiej ligi a prowadzić reprezentację Polski w starciu z innych europejskimi drużynami to co innego. Dużo trudniejsze zadanie. A i presja większa.

Ogólnie rzecz biorąc zgadzam się co do tego, że trzeba nowego trenera. Zgadzam się co do tego, że trzeba nam trenera pełną gębą/ Zgadzam się co do niektórych propozycji kandydatów. Nie zgadzam się natomiast co do tego, że winny jest zdecydowanie i tylko Janas.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”