A komentator co chwilę krzyczy "gol!!!!"
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 cze 2006, 22:16
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 20 cze 2006, 22:26
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 20 cze 2006, 22:55
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 cze 2006, 22:58
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 20 cze 2006, 23:00
Nie bądź taki skromny. Szkoda, że Casillas nie jest Anglikiem. Że Cech nie jest Anglikiem. Że Buffon jest Włochem. Że Schmeichel skończył karierę.ATI pisze:Szkoda, że Given nie jest Anglikiem.
Jamael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 20 cze 2006, 23:02
Dużo wniosłeś do dyskusji. Tylko różnica jest jak zawodnik pochodzi z Wysp Brytyjskich. Pozatym np. na Olimpiadzie startuje nie Anglia, a Wielka Brytania.Jamael pisze:Nie bądź taki skromny. Szkoda, że Casillas nie jest Anglikiem. Że Cech nie jest Anglikiem. Że Buffon jest Włochem. Że Schmeichel skończył karierę.ATI pisze:Szkoda, że Given nie jest Anglikiem.
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 20 cze 2006, 23:14
Given jest z Irlandii, Buffon jest z Włoch, Iker z Hiszpanii. Tak czy siak, każdy z nich nie jest Angolem w tym samym stopniu. Jak jestem mieszkańcem państwa, które sąsiaduje Niemcom, to ja, Polak, jestem bardziej Niemcem, niż Portugalczyk?ATI pisze:
Tylko różnica jest jak zawodnik pochodzi z Wysp Brytyjskich.
Nie wiem jak ty, ale wydaje mi się, że teraz odbywają się mistrzostwa świata, a igrzyska olipmijskie, nie mają tu nic do tego. A olimpiada to okres między igrzyskami, więc sobie Brytyjczycy na niej zbyt wiele nie pograją. Bowiem wszyscy szykują się na igrzyska. Ach, ci wyspiarze.ATI pisze:Pozatym np. na Olimpiadzie startuje nie Anglia, a Wielka Brytania.
Jamael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 cze 2006, 23:16
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 20 cze 2006, 23:18
Jamael pisze:Nie wiem jak ty, ale wydaje mi się, że teraz odbywają się mistrzostwa świata, a igrzyska olipmijskie, nie mają tu nic do tego. A olimpiada to okres między igrzyskami, więc sobie Brytyjczycy na niej zbyt wiele nie pograją. Bowiem wszyscy szykują się na igrzyska. Ach, ci wyspiarze.
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 20 cze 2006, 23:22
ATI pisze:No chyba nie jesteś taki głupi, że nie wiesz o co mi chodzi.
Wybacz, nie mam dziś dnia do błyskotliwych żarcików.Dlatego zażartowałem ze względu na deficyt bramkarski w Anglii, iż szkoda że Given nie jest Anglikiem.
To już nie jest trafna uwaga.P.S. No i szkoda, że Jamael jest na tym forum.
Jamael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 cze 2006, 23:39
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 cze 2006, 1:27
Chodziło mi o jego zachowanie po zejściu z boiska, nie jakąś tam grę - bo chyba o to ci chodziło, tak wywnioskowałem z Twojego zdania napisanego po polskiemu. Dla mnie to trener decyduje o wszystkim i bierze za wszystko odpoiwedzialność, a zawodnicy powinni przynajmniej robić pozory że zgadzają się z nim, a nie szaleć na ławce i rzucać korkami tym bardziej jak trochę im brakuje do normalnej formy (w przypadku Rooneya jest to spowodowane kontuzją) i nie mają rarcji - ja tak widzę role poszczególnych osób w drużynie. A naszych orłów to obrażać nie pozwolę bo oni przecież najlepsiejsi są i trzeba ich tylko chwalić a juz na pewno nie krytykować bo oni tego nie lubią i źle sie z tym czująATI pisze:Lukaz, Ty byś z pewnością bo wyleczeniu kontuzji grał lepiej zresztą żaden Polak na Mundialu nie grał tak dobrze jak Roo przez dzisiejsze 70 minut. No chyba, że Artek Boruc w meczu z Niemcami.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 21 cze 2006, 7:55
No to źle Cię zrozumiałem, soryLukaz pisze:Chodziło mi o jego zachowanie po zejściu z boiska, nie jakąś tam grę - bo chyba o to ci chodziło, tak wywnioskowałem z Twojego zdania napisanego po polskiemu. Dla mnie to trener decyduje o wszystkim i bierze za wszystko odpoiwedzialność, a zawodnicy powinni przynajmniej robić pozory że zgadzają się z nim, a nie szaleć na ławce i rzucać korkami tym bardziej jak trochę im brakuje do normalnej formy (w przypadku Rooneya jest to spowodowane kontuzją) i nie mają rarcji - ja tak widzę role poszczególnych osób w drużynie. A naszych orłów to obrażać nie pozwolę bo oni przecież najlepsiejsi są i trzeba ich tylko chwalić a juz na pewno nie krytykować bo oni tego nie lubią i źle sie z tym czująATI pisze:Lukaz, Ty byś z pewnością bo wyleczeniu kontuzji grał lepiej zresztą żaden Polak na Mundialu nie grał tak dobrze jak Roo przez dzisiejsze 70 minut. No chyba, że Artek Boruc w meczu z Niemcami.
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darkdog » 21 cze 2006, 12:06
darkdog
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 21 cze 2006, 14:15
maestro
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio