MŚ 2006: Grupa E - Czechy, Ghana, USA, Włochy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 21 cze 2006, 13:09

tottias pisze:zamiast Tottiego wstawil bym Pirlo, ktory pokazuje ze rowniez potrafi dobrze zagrac pilke do napastników.

Hmmm to też jest myśl Pirlo za napadem - w końcu grał już tak a uczył sie od samego Baggio :] Jednak mimo wszystko Lippi i całe Włochy ufają Francesco :!: nie bawem forma zatrybi... Mam nadzieje że już z Czechami :] Mecz juz jutro wiec poraz zacząć temat bo ten mecz jest "o życie" dla obu ekip. Włochą wystarczy remis by awansować ale trzeba pamietać że drugi z tej drugy zagra prawdopodobnie z Canarinhos.

Wczoraj widziałem program TV w którym mówiono że prawdopodobnie w ataku Azzurich zagrają Milaniśc Gila - Pippo :] Alberto sie przełamał [mam nadzieje] tym szczupakiem a Pippo głodny gry. Wiecej spotkań rozegrał z Tottim no i co chyba najważniejsze może grać też w ciemna z Pirlo.

Nie zagra Vincezno z powodu urazu ręki - a Luca coś nie ma szczeście. On może wejśc z ławki i strzelić bo bramki mu brakuje by sie przełamać. I to może byc sposób. Włosi będą grali z kontry i to też plus bo z głebi pola Andrea może posyłać takie piłki na wolne pole do formacji ofensywnych że hoho. Zagraja w pełnym składzie jesli chodzi o defensywe. Ciekawe czy Lippi postawi na Zaccardo czy Oddo na prawej stronie ?

Czesi bez chyba najlepszego swojego stopera czy Tomasa "UFO" Ujfalusiego za czerwień z Ghana. Jest szanse że zagra Baros w ataku. Ale zabraknie chyba Galaska ? [żółtko ?] Koller nie wystapi z wiadomych wzgledów.

Wiadomo że nie zagra De Rossi :roll: żal mi go troche bo teraz każdy anty fan jezdzi po nim ... Za Daniele zagra Rino Gattuso. Oby Perrotta był zdolny do gry a jak nie to i tak Lippo ma kim grać - pomoc - Rino - Pirlo Camoranesi i w Totti za napadem

Czesi muszą wygrać choć remis daje im też awans przy korzystnym wyniku meczu Ghana: USA - czyli Ghana nie może wygrać :roll: Przy korzystnych wynikach awansują i Włosi i Czesi :twisted:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”