goofii pisze:Jesli chodzi o zaslugi to wszytsko sie zgadza
za zasługi sie nie gra
a co Damiano to niestety uwazam że jego forma juz nie wzrosnie bedzie średniakiem niestety
Post Wyświetl pojedynczy post autor: #10 » 06 cze 2006, 20:50
goofii pisze:Jesli chodzi o zaslugi to wszytsko sie zgadza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 cze 2006, 8:54
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 09 cze 2006, 17:56
dzieciol31 pisze:no i Mirko ponoc coraz bilzej koszulki Giallorosso
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 cze 2006, 17:56
co wy na to?! hehehe:)Napastnik Kostaryki i strzelec dwóch bramek na trwającym mundialu - Paulo Wanchope - marzy o grze w AS Romie. 30-letni piłkarz ma za sobą wiele doświadczeń w różnych ligach, ale nie grał jeszcze na Półwyspie Apenińskim.
- Grałem w Anglii, rok w Hiszpanii, a teraz wróciłem do CS Gerediano. Uważam jednak, że przede mną jeszcze przynajmniej dwa lata gry na dobrym poziomie i chętnie spędziłbym je w Romie u boku takiego mistrza, jak Totti - stwierdził Wanchope w wywiadzie dla Corriere dello Sport.
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 16 cze 2006, 1:00
dzieciol31 pisze:co wy na to?! hehehe:)
No w sumie nie chcialo mi sie szukac za bardzo wiec poszedlem na latwiznePS. goofii fajny avek...ciekawe skad
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 cze 2006, 8:43
no dokladnie...ale mi szkoda caly czas Di Natale.. tak bylo o Nim glosno, a po dementi ze strony Udine...slych jakikolwiek o jego trensferze zaginal..goofii pisze:O wiele ciekawsze info jest to ze Semioli zadeklaroal ze chce grac w Romie
no nie zartujgoofii pisze:No w sumie nie chcialo mi sie szukac za bardzo wiec poszedlem na latwizne ... chyba nie bede mial z tego powodu problemow
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 16 cze 2006, 22:01
Wole Tommasiego w Romie niz Semioliego. Semioli jest na dzien dzisiejszy bardziej przydatnym pilkarzem ale Damiano to jeden z niewielu juz grajacych symboli a takich sie nie sprzedaje jesli sie kocha pilke. Klub i tak zrobil blad sprzedajac Delvecchio, glupie posuniecie ze strony zarzadu. Wolalbym osiagac mniejsze sukcesy ale z pilkarzami ktorzy kochaja klub, niz z jakimis innymi. Tommasi musi zostac !Transfer Semioliego jest wielce prawdopodbny bo sa newsy ze Tommasi ma powedrowac w druga strone
paszkwil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 17 cze 2006, 11:52
paszkwil pisze:Tommasi musi zostac
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 18 cze 2006, 17:57
paszkwil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 21 cze 2006, 16:49
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 21 cze 2006, 17:17
Tutaj nie ma czego zalowac..i tak lawka by ich w Rzymie czekala:)goofii pisze:Chievo po negocjacjach udalo sie przedluzyc wypozyczeniadwoch zawodnikow do ktorych prawa ma Roma czyli Scurto i Brighi
o to ja bym sie nie bal..nie dojdzie do zadnej glupiej wymiany Bovo to bardzo przyszlosciowy zawodnik...goofii pisze:nie stracimy Bovo na rzecz Palermo
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 21 cze 2006, 18:09
Wiesz ale tu nie chodzi o wymaine ale o to ze Bovo jest wspolwlasnoscia Palermo i Romy ... od dawna wiadomo ze oba kluby nie moga dojsc do porozumienia gdzie ma grac zawodnik w przyszlym sezonie ... wiec najprawdopodobniej skonczy sie tzw slepa aukcja ... a tu to naprawde loteria ... zeby nie bylo tak jak Viola stracila Jimeneza ... wiec ponowie pytanie moglby mi ktos powiedziec kiedy sie wyjasniaja wspolwlasnosci ??!!dzieciol31 pisze:o to ja bym sie nie bal..nie dojdzie do zadnej glupiej wymiany Bovo to bardzo przyszlosciowy zawodnik...
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 23 cze 2006, 1:17
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 cze 2006, 9:19
goofii pisze:Bovo opuszcza Rzym
goofii pisze:a tu nie minela polowa meracto a tu juz jeden ubytek
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 23 cze 2006, 9:24
dzieciol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin