Poznajmy się lepiej - Strona 29

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Pique
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pique » 15 cze 2006, 20:41

A mój nick wziął się od nazwy maskotki z Mistrzost Świata które odbyły się w (chyba) Meksyku w 1986 roku :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 cze 2006, 21:19

Dodam tylko, że nie mógł skorzystać z nicka Dombroś, którego wykorzystał rejestrując się wcześniaj. Chciałby też pewnie skorzystać z konta Mesiash, ale tamto tej zbanowane.

Pamiętaj Dombroś. Masz czas do 22:00.

cartman93randy
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cartman93randy » 15 cze 2006, 22:15

cartman93randy

cartman- postac z bardzo lubianego przeze mnie South Parku :D
93- rok urodzenia (1993)
randy- moje imie po angielsku (polskie Radek)

Awatar użytkownika
tiaga
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 20 cze 2006, 20:27

mój nick wziął się od grającego w Olympique Lyon, aktualnie w kadrze Portugalii - Tiago Mendesa :D
bardzo go lubię i szanuję, od jakiegoś czasu nieco bardziej zainteresowałam się właśnie tym piłkarzem.

jeśli chodzi o mnie to nazywam się Marta, mam 16 lat i mieszkam w Gdańsku. jestem szczupłą, 165 cm brunetką, interesującą się piłką nożną, kynologią i końmi.
w wolnym czasie lubie też nieco porozmawiać z przedstawicielami płci przeciwnej :lol:
pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 cze 2006, 20:34

tiaga pisze:jeśli chodzi o mnie to nazywam się Marta, mam 16 lat i mieszkam w Gdańsku. jestem szczupłą, 165 cm brunetką, interesującą się piłką nożną, kynologią i końmi.
WITAMY :) Kolega Tomachos tez sie konmi interesuje, mozesz z nim piatke przybic :lol:

Sory za OT

PS: co to KYNOLOGIA :?:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 cze 2006, 20:35

Kynologia to nauka o psach.
Porobili te nowe matury i teraz tak jest :roll:

a .... skor juz nabijam :D
mój nick został w bezczelny sposób ukradziony pewnemu ludkowi z pewnego zespołu. Nie powiem nic więcej ... może później zdradzę :D

Lukaz pisze:Też musiałem sprawdzić
:roll:
Ostatnio zmieniony 20 cze 2006, 20:39 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 cze 2006, 20:38

Martinho pisze:PS: co to KYNOLOGIA
Też musiałem sprawdzić :oops:

kynologia - nauka o psie obejmująca jego anatomię, fizjologię, systematykę ras, hodowlę, chów, tresurę i użytkowanie.

Lukaz - wziąłem swoje imię, Ł zamieniłem na L, wywaliłem s i tak sie narodziłem. Nie chciałem być zwyczajnym Łukaszem i chciałem wymyślic coś fajnego, teraz wiem że mi nie wyszło bo jestem ze swojego nicka średnio zadowolony. Jako że używam go w internecie to nie będę go teraz zmieniał 8)
fieldy pisze:mój nick został w bezczelny sposób ukradziony
Ten nick pochodzi przecież od friendly'ego :P

Awatar użytkownika
tiaga
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 20 cze 2006, 20:45

jak juz mnie poprzednicy uprzedzili, kynologia to nauka o psach, ale w moim przypadku kynologia to dosyć ogólnikowo powiedziane :D
interesuję się przede wszystkim sportem z psem, jak agility, obedience czy canicross. czasem lubie rowniez wybrac sie na wystawe.

"Kolega Tomachos tez sie konmi interesuje, mozesz z nim piatke przybic Laughing "

Ciesze się, że jest ktoś kto podziela moje zainteresowania :D Wgłębiając się w określenie "konie" przede wszystkim interesuje się czystej krwi arabami, ich hodowlą i sportem. ;)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 cze 2006, 20:56

tiaga pisze:Ciesze się, że jest ktoś kto podziela moje zainteresowania
Kolega ProTeCtoR można powiedzieć że też interesuję się końmi, niestety dawno go tu nie było :cry:
tiaga pisze:jeśli chodzi o mnie to nazywam się Marta, mam 16 lat i mieszkam w Gdańsku. jestem szczupłą, 165 cm brunetką, interesującą się piłką nożną, kynologią i końmi.
Imię podałem, mam więcej od Ciebie lat, mieszkam w bloku, jestem szczupłym blondynem, interesuję się koszem, gałą i sportem w ogóle ale trochę mniej niż kiedyś. Choruję też na długowłose brunetki ale starsze od Ciebie :hardkor:

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 20 cze 2006, 20:58

Mój nick ATI wziął się od producenta kart graficznych. Jestem maniakiem gier komputerowych, masę kasy wywalam na sprzęcior i zawsze się wściekam, gdy jakiś kumpel wyciągnie trochę więcej w 3DMARKU. A że sympatyzuje z kartami ATI a nie Geforce stąd właśnie wzięła się moja ksywka.

A tak ogólnie bardzo interesuje się piłką nożną. Najbardziej mnie kręci oczywiście angielska Premiership. Czerwonym Diabłom kibicuję od kiedy jest Canal Plus w Polsce :lol: No gdzieś tak od 1994 roku :lol: Wtedy jeszcze spodobało mi się, że to są "Czerwone Diabły" i tak się właśnie zaczęła się moja miłość do Man United (miałem niecałe 5 lat wtedy). Więc oprócz komputerów, gier i piłki bardzo interesuję się także motoryzacją. Lubię Tunning, ale w prawdziwym tego słowa znaczeniu. Moją pasją są włoskie samochody ze stajń takich jak Ferrari, Lamborghini, Maserati oraz Japońskie (szczególnie Honda). Lubię również słuchać muzyki. Szczególnie ulubionego gatunku muzy nie mam, słucham po prostu tego co mi w ucho wpadnie (Techno,Trance,Pop,Rap,RnB). Ostatnio akurat Pussycat Dolls i Rihanna. Interesuję się również modelkami i ładnymi aktorkami 8) . Do tego dodam zamiłowanie do filmów. I tu również rozmaite gatunki (akcja, thriller, horror, scfi). Ważne, żeby była porządna scieżka dźwiękowa, bo jestem amatorem audiofilstwa :lol: .

Awatar użytkownika
Jamael
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 21 cze 2006, 18:55

Geneza mojego nicka? Nic prostszego. Pewnego dnia, szedłszy właśnie w odwiedziny do spożywczo-monopolowego, spostrzegłem, że z układem gwiazd dzieje się coś dziwnego. Tajemniczo przesuwały się po nieboskłonie do tego stopnia, że zaczęły przypominać pewne kształty. Były to kobiece piersi. No nic. Poszedłem dalej. Po zrobieniu zakupów, objawiła mi się pewna twarz i wyjawiła mi me imię. Ja jednak to olałem, i wybrałem taką, jaka mi się podoba. Jamael. Wszelkie podobieństwa do imienia demona o nazwie Sammael są przypadkowe. Tak, nie? Nie wiem.

Awatar użytkownika
Bonh@rt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonh@rt » 22 cze 2006, 21:11

1. Imię - Filip
2. Wiek 16/ 19 styczen 1990
3.Wymiary 175 cm / 60kg
4. Zajęcie - Uczeń
5. Komu kibicuje - Real Madryt
6. Stosunek do polityki - dobrze wiedzieć co się dzieje (mozna sie posmiac)
7. Stosunek do religii - niby wierzę...
8. Ulubiona muza - co w ucho wpadnie
9. Ulubiony gatunek filmowy/ aktor(ka) - filmy akcji, sensacje, thriller, science - fiction / Cameron Diaz, Angelina Jolie, Jessica Alba, Tom Hanks
10. Ulubiona potrawa - Placek po wegiersku
11. Spędzanie wolnego czasu - Komputer, piłka, rower, kino domowe, kosz and lans u kogos na chacie
12. Napój - Wsciekly pies

Winger
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Winger » 26 cze 2006, 14:17

1.Imie: Marcin
2.Wiek: 20 lat
3. Wymiary ( waga/wzrost) : 88/190
4.Zajęcie ( praca/student/uczeń): chwilowo nic z tego, od października student, a od lipca praca :)
5.Komu kibicujesz: Real Madryt, Szczakowianka Jaworzno
6.Stosunek do polityki: jedna wielka kpina
7,Stosunek do religii: Pozytywny
8.Ulubiony gatunek muzy/wykonawca: Techno (ogólnie muzyka taneczna)
9.Ulubiony gatunek filmowy/aktor(ka): Horror lub dobra komedia / aktorka: Jennifer Love Hewit
10.Ulubiona potrawa: Ryż z warzywami
11.Sposob spędzania wolnego czasu: spędzam go dziewczyną :)
12.Ulubiony napój: Nestea cytrynowa

Winger
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Winger » 26 cze 2006, 14:21

Winger... wsumie genezy tego nicka nie potrafie sam podać, ale wydaje mi się, że powstało to głównie od tego, że zawsze jak graliśmy w piłkę to grałem jako skrzydłowy.... a Winger w wolnym tłumaczeniu oznacza właśnie skrzydłowego :)

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 26 cze 2006, 15:33

1.Imie- Maciek
2.Wiek- 18
3. Wymiary(waga/wzrost)- 184cm 68 kg
4.Zajęcie(praca/student/uczeń)- uczeń -już 3ciej klasy...zdałem!!!!!!
5.Komu kibicujesz- Manchester United, Legia W-wa, Pogoń Siedlce, Atletico Madryt. Borussia Dortmund
6.Stosunek do polityki- to i tak będzie bagno, tam prawie nie ma normalnych ludzi
7.Stosunek do religii- wierzący, ale nie przesadnie...
8.Ulubiony gatunek muzy/wykonawca- dobry rap- NAS!!!!
9.Ulubiony gatunek filmowy/aktor(ka)- różnie, ogląda sie po prostu dobre filmy
10.Ulubiona potrawa- pizza "diablo", ostra jak **^&@%^#&
11.Sposob spędzania wolnego czasu- gra w piłke, sieć, picie z kumplami
12.Ulubiony napój- Red Bull z wódką ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”