Podobnie jak Robben, van Persie, Sneijder (mimo wszystko), Deco, Cristiano Ronaldo (mimo wszystko) i inni. Takich zawodników posiada każda klasowa drużyna.Metal99 pisze:Pedro Pauleta który może przesądzić o tym meczu jednym strzałem !
To Holendrzy nie mają takich piłkarzymacko001 pisze:w ostatecznosci jednak wedlug mnie wygraja Portugalczycy - w ktorym to zespole kilku pilkarzy może jedną , indywidualna akcją ( np. w dogrywce )
ustalić wynik meczu
---------------------------------------------------------------------------
Biorąc pod uwagę dotychczasowe występy to Portugalia jest dla mnie faworytem. Jak może wyglądać to spotkanie? Środek pola to jak zwykle kluczowy obszar na boisku. Tam się rozpoczyna atak i obrona. Portugalczycy nie mają się o co martwić raczej. Deco i Maniche wystarczą, aby zdominować środek IMO. Podkreślałem już wielokrotnie, że w ekipie Oranjes środek nie istnieje. Holendrzy mają silniejsze skrzydła w postaci Robbena i van Persiego, ale muszą grać zespołowo. Co prawda Arjen może wiele zrobić nawet samodzielnie o ile będzie miał dobry dzień, ale grając zespołowo będą mieli z niego więcej korzyści. To samo tyczy się Cristiano Ronaldo po drugiej stronie. Jeżeli nie będą mu wychodziły dryblingi to ekipa Scolariego będzie miała problemy. Pewnie van Basten wyda odpowiednie polecenia Kanibalowi. Będzie płakał Ronaldo oj będzie