Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu - Strona 43

XXIII Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026

Kto wygra MŚ?

Hiszpania
4
15%
Francja
3
11%
Anglia
3
11%
Brazylia
5
19%
Argentyna
1
4%
Portugalia
6
22%
Niemcy
1
4%
Holandia
1
4%
Belgia
0
Brak głosów
Ktoś inny
3
11%
Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 cze 2006, 13:34

ja taki wlasnie final bym obstawial.ale to zdanie z druga linia to grubo przesadzone jest Lookashu...brak im czynnika boskiego w posatci Ronaldinho.nie przecze jednak ze maja bardzo równą tę drugą linię,ale dla mnie Roman jest graczem stanowczo za malo dynamicznym zeby kierowac gre druzyny pretendujacej do MŚ.ale wyraznie Pekerman na niego stawia i póki co sie nie zawodzi,ale jednak zdaje mi sie ze porównania drugich linii wypadaja stanowczo na korzysc Canarinhos i to nie podlega dyskusji!

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 22 cze 2006, 14:25

ja jestem na 90% pewna że ktoś z Europy wygra. Brazylijczycy są strasznie pewni siebie (w sumie słusznie) i to może się na nich zemścić, Argentyny też jakoś nie czuję jako mistrza. Naprawdę myślę że ktoś z Europy, i niestety czuję że też nie Italia (w tej kwestii chętnie się pomylę :D )

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 cze 2006, 14:33

RzuR pisze:bzdura.
Twój post to bzdura. Jeżeli Sorin siedzi na ławie to Argentyna nie może być ofensywna, tylko musi być defensywna.
RzuR pisze:po prostu Holendrzy stwierdzili ze wola grac wypoczeci przeciwko silniejszej Portugalii niz wyszarpani po boju z Argentyna przeciwko slabszemu Meksykowi
Przecież, żeby Holendrzy byli wypoczęci van Basten wystawił rezerwy :roll: Zresztą tak jak Pekerman. Więc wątpie, aby rezerwowi piłkarze odpuścili taki mecz, bo to mogła być dla nich szansa.
RzuR pisze:wystarczajaco duzo aby w dwojke zapewnic Argentynie spokoj duszy przed meczem z Holandia.
Taaaa? Crespo nawet dupe nie ruszył z pola karnego przeciwnika, a Saviola poza jednym prostym zwodem nic nie pokazuje. W przeciwnieństwie do tego, co pokazał Tevez. Ruchliwy, dynamiczny, uniwersalny, pożyteczny, dokładny, dobrze się zastawia, widzi co się dzieje, wraca się na swoją połowę i piękniejszy dla oka.
RzuR pisze:tylko ze takie rzeczy na jakie on sie wczoraj silil to moze klada na kolana obroncow w lidze po drugiej stronie globu
Ale chyba był najlepszy na boisku, bo został grczem meczu :roll: I ja sam nie widziałem lepszego. Bo mecz był nudny i raczej jeden gracz nie mógł zmienić oblicza meczu.

Z tym co dalej napisałeś muszę się zgodzić ;)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 22 cze 2006, 14:51

Corinthians pisze:Taaaa? Crespo nawet dupe nie ruszył z pola karnego przeciwnika, a Saviola poza jednym prostym zwodem nic nie pokazuje. W przeciwnieństwie do tego, co pokazał Tevez. Ruchliwy, dynamiczny, uniwersalny, pożyteczny, dokładny, dobrze się zastawia, widzi co się dzieje, wraca się na swoją połowę i piękniejszy dla oka.

Obiektywny jestes jak cholera... Porownujesz gre snajpera Crespo do gry Teveza - wielki :lol: . Jeden zwod Savioli i nic wiecej? aha :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 cze 2006, 14:59

Lakier pisze:Porownujesz gre snajpera Crespo do gry Teveza - wielki
Gdzie to porównałem?
Lakier pisze:Jeden zwod Savioli i nic wiecej?
Tak.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 22 cze 2006, 15:34

Corinthians pisze:Taaaa? Crespo nawet dupe nie ruszył z pola karnego przeciwnika, a Saviola poza jednym prostym zwodem nic nie pokazuje. W przeciwnieństwie do tego, co pokazał Tevez. Ruchliwy, dynamiczny, uniwersalny, pożyteczny, dokładny, dobrze się zastawia, widzi co się dzieje, wraca się na swoją połowę i piękniejszy dla oka.

Ja uważam że Saviola na Mistrzostwach odgrywa ważną rolę w zespole. Może i nie gra efektownie, może i nie robi świetnych zwodów jak Tevez, ale za to jest skuteczny, gra dobrze, podaje często i to właśnie od jego piłek padały bramki w meczu z Serbią i Czarnogórą. Co do gry Crespo, gra bez zastrzeżeń, może i nie gra efektownie ale każdy wie że jeśli się pozostawi bez opieki może zmienić losy całego meczu. Tevez jest również świetny, gra bardziej inwidualnie, i dzięki takim piłkarzom jak on dostrzegamy piękno futbolu. Oby Carlos robił te zwody kiedy są na to możliwości, kiedy może sobie na to pozwolić ponieważ jest już ustalony wynik. W meczu z Holandią zagrał dobrze mimo że się kiwał, ale jest również skuteczny.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8770
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2006, 16:48

FORZA AZZURI :twisted:

Piekne wejscie Marco, i piekny gol :jupi:

Polak OUT :twisted:

Yeeeaaaahhhh :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 cze 2006, 16:50

z czego się cieszysz ? Czesi mieli wiecej dobrych sytuacji, szkoda, że maja Polaka w składzie :lol: przez Polaka odpadną

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8770
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2006, 16:53

fieldy - ciesze sie z dobrej, madrej gry Wlochow 8)

FORZA ITALIA :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 cze 2006, 16:55

mądrej jak najbardziej, ale czy takiej dobrej ? w sensie ładnej ? gdyby nie rzut rożny, pewnie niewiele by pokazali w tej połowie :P
Licze, że Czesi choć zremisują [cholernie ciezko będzie, Rosicky musiałby się wziąć do roboty] Może USA coś ustrzelą w końcówce :D pewnie im Bruce w przerwie powie kilka gorzkich słów :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2006, 16:56

Skzoda mi Czechow :!: grali dobrze glupia bramka wpadla akurat jak robilem sobie kanapki :/

ehhh mam nadzieje ze Autralia odprawi wlochow z kwitkiem :D:D:D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 cze 2006, 16:58

czeher pisze:grali dobrze glupia bramka wpadla akurat jak robilem sobie kanapki
heh, ja browara otwierałem :P kanapki na druga połowę będa :P
czeher pisze: ehhh mam nadzieje ze Autralia odprawi wlochow z kwitkiem
najpierw muszą dizś nie przegrac [1,66 z podpórką :P]

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3357

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 cze 2006, 16:58

To juz drugi Polak ktory wylecial z boiska na tym mundialu :P

Wlosi graja swoje.Materac ladnie uderzyl glowa (1/3 zaslugi przy tym golu Totnika a 1/3 Nesty bo zlapal kontuzje :P) i mamy 1:0.Wlosi juz tego nie oddadza.
Ciao Czesi.

Forza Azzurri.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 cze 2006, 16:58

fieldy pisze:szkoda, że maja Polaka w składzie Laughing przez Polaka odpadną
"Mądry Polak po szkodzie"

Martix dziś gra wyjątkowo dobrze, nawet pierwszy z boiska nie wyleciał :D. Tak na poważnie Materazzi tak dysponowany jest potrzebny Interowi

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2006, 17:00

fieldy pisze:najpierw muszą dizś nie przegrac [1,66 z podpórką Razz]
:shock: gdzies ty gral :!: ja mam z podporka australie 1,48 :?
Ale za to Ghana 2,40 - oby dowiezli do konca wygrana :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”