Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 22 cze 2006, 20:34

RzuR nadal jest zupełnie nie winny a jedynie okradziony i oszukani. To że jeden z działaczy odpowiedzialnych za kontakt z arbitrami [oficjalnie :p] został oskarzony też źle świadczy o klubie - niestety - ale powoli... bo z Galliani poczekamy - jak szkoda że nie podali tego co maja na nich :? ale to było pewne. Kto jak kto ale żadne Juventino nie bedzie mi tu mówił co jest dobre a co złe. Kumasz Jasiu ? poszukaj postów wcześniej gdy Lucek był Bogiem :P Mimo że kibic Calcio traktowali to jak "śmieciem" - teraz wychodzi co boli ? Cała liga od dawna przeżywa kryzys - od poziomy widowiska po poziom sędziowania :? I tego pierwszego niestety nie zmieni wyrok w tej sprawie. Ale drugie mam nadzieje że zmieni.

Kończe - bo chyba nie ma sensu. I tak to nic nie zmieni. Podobnie jak Sci licze że winny skazą nawet mogą zabić tych który za tym stoi :P Szkoda ligi. Ale coż ?

Przypomniało mi sie coś :wink: - napiscie jak macie zapisane daty które wyznaczyła UEFA by wyjeśnić afere ...
Kalac w bramkce :lol: ale małe miał szanse .... może Simić go pokona :P Forza Ricky :]
P.S. Popatrz na giełde papierów wartościowych :roll: dzis i jutro...

Wróć do „Wracając Do Meritum”