Ostrzeżenia - komentarze - Strona 154

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 cze 2006, 20:46

Ja tak bym chcial zaczerpnac troche wiedzy bo nurtuje mnie ciagle jeden problem.
A więc :arrow:
Kiedys pisalem o reprezentacjach w tematach o MŚ, dostałem 3wp no ok zrobilem blad, w uzasadnieniu tego odstalem odpowiedz typu po to sa zakladane tematy o reprezentacjach aby w nich o tym pisac, no wiec postepujac wg. wskazowek pana piwusa napisalem post o reprezentacji Polski w temacie Reprezentacja Polski :!: Dostalem za to kolejne wp, no bo co tam, moje posty przniesione no ale tym razem uzasadnienie smieszne, podobnie dla pana chlopaczka, ktory dostal domniemam za to samo. No trzeba sie na cos zdecydowac!!! Bo zaraz mi licznik wskaze ban :cry: I za co :?: Za to ze ktos mnie zle naprowadza a pozniej daje za to wp, dzisiaj to samo ale oczywiscie krotka aluzja do Barcelony i spoko. :twisted:

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 14 cze 2006, 23:35

Dajmy sobie spokoj z ta zabawa.Jedno jest pewne moderatorzy przesadzili dalej chodzi o nieszczesny temat gr. A w dziale MS 2006.Jaki jest sens zakladac temat, w ktorym nie mozna pisac to BLAD.Jezeli piszemy o grupie A to piszmy o wszystkich druzynach a Polski nie wylaczajmy bo to zwykla glupota.A pozniej ludzie dostaja mase ostrzezen za ewidetny blad moderatow.Piwus teraz pare slow do Ciebie wybacz ale niestety nie popisales sie z tym tematem gr. A MS 2006.Nie bylo sensu zakladac nowego tematu o Polska na MS bo to nielogiczne.Widziesz mase ludzi pisalo o Polsce w gr.A a Ty sukcesywnie dawales ostrzezenie tylko za to.Temat o grupie A to takze temat o Polsce.
Prosze aby Administrator sie tym zajal bo to sa szczyty jak sie zabrania pisac ludziom to co jest logiczne i tam gdzie to ma byc napisane to pozniej jest problem.Forum jest po to aby sie ludzie wypowiadali a nie zeby im tego zabraniac.To byla niestety za duza i bezsensowna kontrola i widzicie moderatorzy przegraliscie bo nikt nie robil tego celowo ze pisal o Polsce w temacie gr. A ale pisal tam bo to mialo sens i logike.
PROSZE ADMINISTRATORA O ZAJECIE SIE TYMI NIESLUSZNIE DANYMI NASZYM FORUMOWICZOM OSTRZEZENIAMI I COFNIJCIE JE.To jest jedyne i rozsadne zalatwienie tej sprawy.W iminiu wszystkich foumowiczow ktorzy pisza tutaj i poswiecaja swoj czas dla tego forum i strony www.pilka.pl prosze Administratora o cofniecie tych nieslusznie danych ostrzezen forumowiczom za temat gr. A MS 2006, w ktorych to rozdawaniu celowal Piwus.Dziekuje w imieniu nas Forumowiczow.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 cze 2006, 8:27

Przylaczam sie do prosby MLSoccera i rowniez jestem za tym zeby cofnac ostrzezenia. Poza tym najlepiej by bylo zamknac temat Polacy na mundialu i pisac w temacie o Grupie A. A co Polska jest inna ze trzeba pisac w innym temacie o niej :?: Namotaliscie jak nasi politycy a teraz nie ma winnego i kazdy mod sprawe sprowadza w strone zartu...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 cze 2006, 12:18

To ja się wypowiem po raz ostatni. WP spełniło swoją funkcję edukacyjną, więc nie widzę powodu by cofać. Ba, dalej bym WPował, aż by się wszyscy nauczyli. Wątpię, by sprawa jednego WP miała taki priorytet ważności, by interwenioli admini. Niemniej jednak nie mam nic przeciwko; swoje zdanie wyraziłem, ale nie zabraniam mieć innego, szczegónie jak stoi wyżej ode mnie :lol:.

Martinho, to, że uogólnisz i napiszesz, że "każdy mod" bardzo mi pochlebia, ale naprawdę nie uosabiam całej moderacji tutaj, a tylko ja dawałem w tej sprawie WP i nie przypominam sobie, że coś obracałem w żart, choć wielokrotnie dawałem wyraz swojemu zdegustowaniu. Nawiasem mówiąc, jest to śmieszne, tak płakać z powodu JEDNEGO WP, ale to tylko moja prywatna opinia.

Martinho, temat o Polakach na mundialu ma 21 stron, temat grupowy ma ich 6. Pewne zasady zostały wypracowane, nie są do końca dobre najwyraźniej (jak napisałem za dużo od Was wymagałem), ale doceniam Twój zapał zapał moderacyjny. Nie znaczy to, że im częściej piszesz "zamknąć ten temat, zamknąć ten temat" udowadniasz, że ty byś to lepiej przeprowadził, albo zwiększasz szansę na jego zamknięcie. Te apele wszyscy widzą, ale na półmetku mundialu już nie będziemy nic zmieniać. Szczególnie, że to tylko dwie (!) osoby miały problemy ze znalezieniem właściwego tematu ( tak namotaliśmy, że jedna z nich odgrzebała stary temat reprezentacyjny :o. To chyba świadczy o tym, że nie z moderatorami jest coś nie tak). Reszta owczym spędem poszła za nimi... Niby my namotaliśmy, a wystarczyło poświęcić sekundę by popatrzyć, że istnieje bardziej właściwy temat. Możecie się utwierdzać w przekonaniu, że namotaliśmy, że to wszystko takie okrutnie skomplikowane, ale znakomita większość userów nie miała problemu (w końcu 21 stron nie nabiło się, bo piwus cały czas przenosił posty i WPował), ale o tych anonimowych bohaterach nikt nie słyszał, bo oni nie toczą piany o jedno WP.

Jako, że to sprawa życia i śmieci, to mój rozdzierający serce apel: kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień!

Jest jeszcze sprawa, którą skierował MLSoccer na wokandę. Dlaczego nie można w grupowym temacie pisac o Polsce? Cóż takie zasady zostały ustalone dla przejrzystości, poziomu dyskusji i by wątki się nie dublowały. Zrozumiałbym rozdzieranie szaty, jakbyśmy kazali spuścić zasłonę milczenia na występy Polaków. Ale my tylko przeznaczyliśmy na to osobny temat, za co serdecznie przepraszam.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2006, 18:45

No ziomki, za co ja mam az 7 ostrzezen ??
W mailach juz nie piszecie od kogo je dostaje :roll:

No i we wszystkich 7 mailach dostalem taki powod :

http://www.pilka.pl/index.php?show=55640

O co tutaj kurde chodzi :?: :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2006, 21:49

Moze mi ktos odpowiedziec :?:

Juz 3h czekam :evil:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 cze 2006, 21:56

cloner pisze:Juz 3h czekam
:o Tylko nie skarz nas do Strasburga :?

Cloner, czy Ty naprawde uwazasz, ze olewamy wszystko i wszystkich? Po prostu jezeli ktos nie ma nic do powiedzenia na dany temat, to w przeciwienstwie do znakomitej wiekszosci tego forum - nie wypowiada sie. Z tego co napisales wnioskuje, ze WP dostales od ktoregos z modow od komentarzy newsowych, wiec czekaj dalej. No chyba, ze na sile chcesz, zebym ja Ci odpowiedzial. Ale to nie bedzie przyjemne :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2006, 21:58

Krzysztof Jarzyna - ten komentarz, napisalem chyba 2 dni temu, a dzis kolejne 2 maile mi przyszly :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 cze 2006, 22:00

To wszystko jest spowodowane tym że Cloner interesuje się teraz płcią przeciwną :P Tak bardzo mu się spodobała że nawet użył grafiki aby przeobrazić się w kobiete co prezentuje jego sig :D

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 cze 2006, 22:04

Ja nie ma z tym nic wspólnego, dlatego się nie wypowiadam. Nawet bym nie śmiał.

Pomyśl cloner może napisałeś coś co nie nadawało się do publikacji, albo poczekaj na osobe która ci dała 2WP. Musisz być cierpliwy i wierzyć, że ta osoba się ujawni i rozwieje twoje pretensje.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 cze 2006, 22:08

Generalnie to faktycznie na wielu forach jest jedno, dwa ostrzezenia i ban. U nas jest "tylko" 10, wiec trzeba sie o kazde wyklocac. Poza tym, wszystkie 10 dajemy za niewinnosc, wiec tym bardziej trzeba dochodzic sprawiedliwosci. A moze zmniejszymy nieco granice tolerancji i bedziemy dawac podwojnie? :> Wtedy szybciej ban i w ogole... Trzeba nad tym pomyslec.

cloner kazdy jest czlowiekiem i moze sie pomylic. Nie przecze, ze w tej sytuacji tez tak moglo byc. Ale u nas nie ma czegos takiego jak domniemanie niewinnosci. Przykro mi. Za 21 dni Ci sie wykasuja.

Awatar użytkownika
Jamael
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 22 cze 2006, 22:26

Ebi pisze:Chciałbym wiedzieć za co mam 6 ostrzeżeń.
Jak to mówi mój pan od angielskiego, za chęć do życia i miłość do ojczyzny.

Jakby się było takim świetnym użytkownikiem jak ja, to by się nie miało ostrzeżeń. Proste.

Post nieaktualny. // K.J.

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 16:27

Chciałbym się dowiedzieć za co mam, aż 4 ostrzeżenia na raz. Proszę o odpowiedz

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 cze 2006, 16:31

Zajrzę tu zawsze zanim zapytam: "Za co WP?????!!!!!11"

Poza tym dostajesz maila. Tam masz link to postu, za ktory otrzymales.
To tez sobie wytatuuje. Ile razy mozna powtarzac takie rzeczy? Ciekawa sprawa, naprawde... :roll:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 24 cze 2006, 16:32

Metal99 pisze:Chciałbym się dowiedzieć za co mam, aż 4 ostrzeżenia na raz. Proszę o odpowiedz
Nie widzisz [k****] podpisu Jarzyny :roll:

Ale mu dojebałem 8) hihi

2 WP. Chyba wiesz za co ;) // K.J.

Za co WP?????!!!!!11 :?

:lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 16:37 przez Paszti, łącznie zmieniany 3 razy.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”