MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 22 cze 2006, 22:21

realmania pisze:Według mnie Polaków dobiło hartowanie na zgrupowaniu przed mundialem.
2 dni ciezkiego treningu :P Tak jesli takie przygotowanie meczy pilkarzy, ze nie potrafia dojsc do siebie przynajmniej co niektorzy, no to ja naprawde nie wiem co oni tam robili :arrow: praca w kamieniołomach przez 24/h :wink: Naprawde trudno to powiedziec po Jeleniu, ktory w 70 minucie :?: wyprzedzil Odonkora podobno najszybszego z reprezentantow Niemiec :P podobnie Smolarek :shock: Widac bylo napewno, ze Krzyniowi troche sie buzia zaokraglila :oops: Ja bardzo bym chcial, aby ktos ujawnil bardziej szczegolowo jakie mieli wyniki wydolnosciowe zawodnicy przyjezdzajac na zgrupowanie, bo i Janas i Listkiewicz i sztab szkoleniowy i nawet sami pilkarze cos tam brzeczeli, ze nie wszyscy spedzili urlopy wg. wskazowek, mnie to bardzo interesuje bo skoro jakos zawodnicy temu nie przecza przynajmniej do tej pory to jednak to musi byc prawda :!:
Takze jakos zbynio nie widizalem przy przywitaniu zeby kibice jakos szczegolnie chcieli glowy Janasa. Kazdy przytomnie myslacy wie ze za 2 miechy jest poczatek elminacji i jakos nie widzi mi sie teraz zmiana :roll: Tylko jedna sprawa znajac Janasa on im nie popusci jak to robi Saganowi, pamiec to on ma :wink:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”