MŚ 2006: 1/8: WŁOCHY - AUSTRALIA, 26.06.2006 r.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 24 cze 2006, 10:07

MarciNowaSol pisze:Nie podoba mi się gra Włochów.Jak przegrywają lub utrzymuje się dla nich niekorzystny wynik faulują ( pod koniec meczu ) i dostają dużo czerwonych kartek a najczęściej tacy jak m.in Camoranesi

:shock: jak narazie tylko De Rossi [za czerwień] pauzował w tym mundialu - także nie wiem o co Ci chodzi ? nie wiem czy wiesz ale Australia to jeden z 3 najbardzie faulujacych drużyn na MŚ a Włosi obok Hiszpanów graja najczyściej :!: A róznica w faulach to przepaść :!: Także hola hola :!: jak mówi poseł Cymański

Jest możliwy finał Azzurri - Argentyna* ale za wcześnie na to - drabinka pozwala na taki mecz :) Swoja drogą to było by ciekawe ile Argentyńczyków gra [grało] w serie A :] A dla Mauro Camoranessiego to był by dopiero wyjądkowy mecz :wink:

Jednak teraz czas na 1/8 w w tej fazie prawdopodobnie nie wystapi Alessandro Nesta :? Materazzi jest w gazie - ta bramka dała mu sił i mam nadzieje że on i Canna wyłaczą atak Australijczyków. Materazzi vs. Viduka nie da mu pograć tyłem do bramki :]

Lippi prawdopodobnie znów postawi na trio Gila - Totti - Toni - i mimo nie małej krytyki odnoście Francesco czy Luci Toniego ufa tym gracza. Bardzie ciekawe słowa powiedział Cesare Pranndelli dla La Gazzetta - "[...] dla Toniego mundial to egzamin dojrzałość ... "

Aaaaaa ma racje chyba* :!: Odnoście ewetualnego finału :!: Włosi graja teraz z Australia a potem prawdopodobnie z kims z pary Argentyna Szwecja :wink: zamieszałem się :P ale Canarinhos teraz ominą ...
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 10:10 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”