Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 cze 2006, 11:46
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 cze 2006, 11:52
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 24 cze 2006, 11:56
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 24 cze 2006, 12:16
Gdyby Czesi grali dobrze czyli wygrywali meecze to tez by grali w 1\8Vianuch pisze:A ja uważam, że trafiły tu drużyny które nie powinny trafić. Jeśli grają tutaj takie drużyny, a nie grają Czesi chociażby to rozstawienie drużyn w koszykach nie było zbytnio udane
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: r0nald0 » 24 cze 2006, 12:25
r0nald0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 24 cze 2006, 12:26
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 cze 2006, 12:27
Szwajcaria zaprezentowała się dużo lepiej niż Czechy. Ja się bardzo cieszę, że jest taka para w 1/8 finału, bo nie chce mi się ciągle oglądać tych 'szlagierów', z których połowa kończy się wynikiem 0-0. Czekam na grad bramek w tym meczu, bo go będę oglądał. Wydaje mi się ciekawszy ten mecz niż Włochy - Asutralia, Anglia - Ekwador czy Brazylia - Ghana.Vianuch pisze:Jeśli grają tutaj takie drużyny, a nie grają Czesi chociażby to rozstawienie drużyn w koszykach nie było zbytnio udane.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 24 cze 2006, 14:49
Corinthians pisze:Ukraina poza meczem ze słabiutką Arabią Saudyjską nic pokazała na tych mistrzostwach, więc prawdopodobieńtwo, że awansują jest takie samo jak Ghany.
Mam nadzieje że sędzia będzie poprawnie sędziował, bez popełniania błędów, szansą dla nich jest trafienie z formą Szewy.Corinthians pisze:Jedyną szansę dla nich wize w osobie sędziego.
Corinthians pisze:Szwajcaria prezentuje bardzo równą formę i miło się ogląda ich mecze. To, że nie stracili gola o czymś świadczy. Będę kibicował Helwetom.
Corinthians pisze:Czekam na grad bramek w tym meczu, bo go będę oglądał. Wydaje mi się ciekawszy ten mecz niż Włochy - Asutralia, Anglia - Ekwador czy Brazylia - Ghana. Rolling Eyes
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 14:52
Metal99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 cze 2006, 15:13
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 15:20
Metal99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 cze 2006, 17:16
W całej kadrze jest tylko 6 z ligi szwajcarskiej, a wyjściowym składzie jest tylko dwóch graczy z tejże ligi. Reszta to same zagraniczniai.Metal99 pisze:Ja też za nimi trzymam kciuki i mam zamiar im na tym mundialu kibicowaćale oni ze słabą Ukrainą sobie poradzą. Ebi masz racje to młody zdolny zespół i połowa kadry gra w rodzimej lidze
ale widać ta liga jest dobra skoro Ci piłkarze grają tak dobrze na mundialu. Szwajcaria ma świetną obronę i to co podkreśliłeś nie stracili nawet GOLA ! to będzie ich atut przed tym meczem ale jak wiadomo ich obrońcy a przede wszystkim Senderos jest bramko strzelny
Nie masz przecinka na klawiaturze?! To proszę, skopiuj go sobie >>> , <<<
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 24 cze 2006, 20:37
Oj niedobrze, niedobrze...Piłkarz reprezentacji Szwajcarii Philippe Senderos nie zagra już w mistrzostwach świata w Niemczech. Doznał kontuzji barku w wygranym meczu z Koreą Płd. 2:0, który przesądził o awansie Helwetów do 1/8 finału turnieju.
Lekarz szwajcarskiej drużyny narodowej Rudolf Roeder powiedział, że Senderosa czekają minimum dwa tygodnie przerwy, a nie wiadomo, czy nie będzie konieczna operacja.
21-letni Senderos strzelił pierwszą bramkę w piątkowym spotkaniu przeciwko Koreańczykom. Drugiego gola uzyskał Alex Frei.
W meczu, którego stawką będzie awans do ćwierćfinału MŚ, Szwajcaria spotka się z Ukrainą.
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 cze 2006, 22:03
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarciNowaSol » 25 cze 2006, 10:55
Nie zgadzam się z tobą co do tego że obydwa zespoły prezentują podobną formę. Tak jak mówił Corinthians ...Ukraina poza meczem ze słabiutką Arabią nic na tych Mistrzostwach nie pokazała...fatalny mecz z Hiszpanią i równie słaby z Tunezją ( wygrana po ewidentnym symulowaniu karnego przez Szewczenkę ) . Szwajcaria miała trudniejszą grupę..0-0 z Francją to już jest coś..2-0 z Togo i 2-0 z Koreą, która pretendowała do awansu po remisie z Żabojadami.Uważam że nie trudno będzie wskazać w tym pojedynku faworyta:Helwetów. Osłabieni brakiem Senderosa i tak myślę sprostają Ukrainie. Szewczenko sam nic nie zdziała przy bardzo dobrej obronie Szwajcarów.Jak dla mnie to najbardziej wyrownanyu pojedynek 1/8. Awansowac moze kazdy z tej pary, jak narazie obie ekipy prezentuja podobna forme
MarciNowaSol
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio