Ja się zgodzę Hiszpanie wygrają z Francją i pojadą do domu to nie jest drużyna na miarę Mistrzów Świata niby pojedynczych graczy mają, ale brakuje im zgrania nie zawsze wielcy piłkarza = wielki zespół tak jak Real Madryt dobrzy piłkarze słaby zespół. Choć patrząc na grę Hiszpanów można powiedzieć, że powalczą oni i wysokie lokaty ale w ¼ odpadną.Niggaz pisze:Chyba już czas najwyższy, aby Hiszpanie odpadli![]()
Akurat mają szczęście, że trafili na tragicznych Francuzów. Powinni dać sobie radę, ale to chyba mimo wszystko max. co może być z Hiszpanów na tej imprezie. Przywyczajony jestem do tego, że dalej niż do ćwierćfinału dojść nie mogą.
A co do Francuzów oni grają ostatnio słabiutko wczorajsza wygrana z Togo jakoś mnie do nich nie przekonała ale chociaż udało im się wygrać mecz po 8 latach na Mistrzostwa Świata a z Koreą Henry strzelił gola dla Francji po 8 latach ( ostatnim strzelcem był Petit ).
Ja stawiam na Hiszpanie choć nie mają zgrania ale na słabą Francje to wystarczy
Chłopie opanuj się. Istnieje coś takiego jak przecinki, kropki itd. Użyj czasem. Nie boli. I za darmo jest. Ta ranga, którą masz to nie ozdoba. Następny krok to ban. Już niedługo, coś mi się wydaje. // K.J.