FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 149

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 14:11

Dzisiaj Leo Messi obchodzi 19 urodziny 8)

Koledzy z drużyny (i nie tylko) za pośrednictwem El Mudno Deportivo złożyli mu życzenia. Oto kilka z nich:

Deco:
"Wszystkiego najlepszego Leo, to na pewno coś specjalnego dla Ciebie, obchodzić urodziny podczas Mundialu. Masz szczęście! Zawsze Ci powtarzam, że możesz na mnie liczyć!"

Rafa Marquez:
"Blondasie, mam nadzieję, że nie będziesz świętował podczas meczu przeciwko nam. Wszystkiego dobrego!

Ronaldinho:
"Wszystkiego najlepszego, bracie. Fajnie jest kończyć 19 lat. A jeszcze lepiej podczas Mundialu. Świętuj na boisku, to Ty zawsze robisz nam wspaniały prezent, kiedy grasz obok nas."

Giovanni van Bronckhorst:
"Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Zabawimy się w Barcelonie."

Mark van Bommel:
"Dużo szczęścia Leo. Osiągnąłeś już naprawdę wiele. Wraz z Tobą czekają nas piękne dni, nas i piłkę nożną"

Cesc Fabregas:
"Leo, przyjacielu, życzę Ci, abyś wspaniale spędził ten dzień. Jeszcze pogadamy"

Carles Puyol:
"Wszystkiego najlepszego. Obyśmy razem osiągnęli mnóstwo sukcesów."

Andres Iniesta:
"Wszystkiego dobrego. Udowadniaj dalej, że jesteś najlepszy."

Niggaz:
"Kiedy pijemy źą?"

Xavi Hernandez:
"Wszystkiego najlepszego. Baw się dobrze. To niesamowite być na Mundialu w wieku 19 lat"

Niezłe są niektóre :wink:

Obrazek

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 14:40

Niggaz pisze:Koledzy z drużyny (i nie tylko) za pośrednictwem El Mudno Deportivo złożyli mu życzenia
Nie mogli mu złożyć smsem czy osobiśćie tylko przez jakiegoś super ekspresa hiszpańskiego. :lol:

Oczywiście należy mu życzyć wszystkiego najlepszego. Jest to jeden z najbardziej perspektywicznych młodych piłkarzy i podobnie jak Roo już w tak młodym wieku jest piłkarzem światowej klasy.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 14:43 przez ATI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 14:42

SMS-y czy telefony też na pewno były, ale prasa zapewne nalegała na takie coś. Normalna sprawa :wink:

Awatar użytkownika
Jamael
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 24 cze 2006, 17:08

Słodziutkie...

1 WP + ranga :* // Niggaz

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 cze 2006, 22:48

Kolejni nasi wychowankowie opuszczaja nasze szeregi :cry: :arrow:
Mundo Deportivo pisze:Prawy obrońca FC Barcelony B, Dani Fernández, przyjął propozycję Metalurgu Donieck. Zawodnik ten już w najbliższy wtorek poleci samolotem do Ukrainy, gdzie podpisze trzyletnią umowę z tymże klubem.
Niedawno szeregi CSKA Moskwa zasilił Francisco Martos, gracz Barcelony C.
Dla mnie zawodnicy kompletnie anonimowi no moze troche slyszalem o Danim, ale to takze nic nadzywczajengo. Widac jednak nasi wschodzni sasiedzi ich obserwowali i zaplacili im spora kase, skoro Dani zerwal przedwczesnie kontrakt :twisted:

Co do jednego z ostatnich zawodnikow, ktorzy wg. prasy i innych mediow sa w kregu zinteresowania Barcy :arrow: Lucasie Neillu. :arrow:
Sport.es pisze:Po pozytywnych występach w reprezentacji wiele znakomitych klubów wysłało swoje propozycje do obrońcy Blackburn Rovers, którego z klubem wiąże tylko jeden rok kontraktu. Sam zawodnik niechętnie podchodzi do podpisywania nowej umowy i wszystko wskazuje na to, że zdecyduje się wkrótce na opuszczenie obecnej drużyny. W kolejce po piłkarza stoi ponoć Barcelona.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 cze 2006, 11:51

Rafael Marqez podpisał nowy kontrakt z Barceloną :) Podobnie jak reszta zawodników tworząca 'kręgosłup' drużyny przedłużył umowę do 2010 roku. Klauzulu odejścia wynosi od wczoraj 100 mln euro.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Txiki zapowiedział, że nie będzie wzmocnień na środku obrony.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 28 cze 2006, 11:57

Txiki zapowiedział, że nie będzie wzmocnień na środku obrony.

Słyszałem że Barca chcialaby kupic pablo Ibaneza, nie wiem czy to prawda, ale może. Jest on dobrym środkowym obrońcom, ale skoro nie będą się wzmacniać jeśli chodzi o stoperów to dla Atletico nawet dobrze. Poza tym słyszałem że Barca chce sprowadzić Antonio Lopeza na lewą obrone.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 cze 2006, 12:04

el_nino pisze:obrońcom
:angry2:
obrońcą

O Pablo Ibanezie nie słyszałem i raczej włożyłbym to między bajki. Antonio Lopeza swego czasu uznałbym za ciekawą opcję, ale teraz to sam nie wiem. Gio i Sylvinho mają swoje lata niby, ale grają dobrze. Można szukać lewego obrońcy, ale jeszcze nie na najbliższy sezon chyba.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 28 cze 2006, 12:14

Pawel jak Juve spadnie to Zambrotta przyjdzie przeciez :wink: wiec ten caly Lopez nie jest potrzebny.Ogolem tez sie zgadzam, ze na najblizszy sezon lewego obroncy nam nie potrzeba.Ogolem kadra jest skompletowana juz.Ja bym nikogo nie kupowal choc jak Juve spadnie to bedzie mozna kupowac po promocyjnych cenach raczej.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 cze 2006, 12:18

Zambrotta :D Jestem za a nawet zaza :lol: :wink: Kadra obecnie jest kompletna i też nie widzę potrzeby wzmocnień. Poza tym po cichu liczę na jakieś posiłki z Barcy B. Przynajmniej niech pojawią się jakieś nowe twarze i zagrają kilka minut w sezonie. Puyol przecież też tak zaczynał :wink:

PS: Odnośnie Twojego priva to sorry, że nie odpisałem, ale szukałem jakiegoś korzystnego rozwiązania. Na dzień dzisiejszy nie mam po prostu tych materiałów jakie by Cię interesowały. Nie mniej jednak będę coś działał w tym kierunku. Ja również je straciłem a przynajmniej dużą część.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 28 cze 2006, 12:23

Moze tak: Zambrotta teraz i przy okazji ostatni sezon Sylvio Mendesa i Gio.A za rok dokupic tego Lopeza i pasi :wink: Sylvinho gra ostatni sezon wiec na pewno za rok lewy obronca zostanie zakupiony, choc jesli przyjdzie teraz Zambrotta to sie nikt nie obrazi :wink: zwlaszcza, ze mamy 6 pucharow do wygrania 8)

Spoko Niggaz. Ale jak cos to daj znac :wink:
szlag mnie trafil normalnie :evil:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 cze 2006, 12:35

Berik Gianluca to prawy jak i lewy obrońca - trudno powiedzieć gdzie gra lepiej - choć woli chyba lewą flanke. Jednak na obie flanki jest "jak znalazł"

Ale napisałeś to tak jak by pewka mercato - Juve w kłopocie = degradacja = Gianluca na Camp Nou - ale hola hola jak mówi poseł Cymański :P To tak ładnie przedstawiaja tylko Hiszpańskie media :roll: Naprawde - zrobiłem już małe rozpaznanie i co innego El Mundo co innego Corriere :wink: W sumie jak zawsze ale mimo wszystko za duża zbierzność.

Pewnie jest taka możliwośc - ba nawet z tym wypożyczniem jest ciekawa kwestia - ale jak narazie Niggaz dla Ciebie :P zaza za bardzo kolorują :twisted:

6 pucharów ? hmm to kiedy InterTotto zaczyna gre ? tak szybko ? :wink: Podobne cele ma z 10 klubów w europie :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 cze 2006, 12:40

Superpuchar Hiszpanii, Superpuchar Europy, La Liga, Liga Mistrzów, Copa Del Rey, Puchar Interkontynentalny no i jeszcze Puchar Gampera coby 7 było :lol: :lol: :lol: :wink:

Oczywiście trzeba to traktować z przymrużeniem oka, ale kilka wpadnie napewno :P

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 28 cze 2006, 12:44

*_Zaza_* pisze:Berik Gianluca to prawy jak i lewy obrońca - trudno powiedzieć gdzie gra lepiej - choć woli chyba lewą flanke. Jednak na obie flanki jest "jak znalazł"
tym lepiej :wink:
Wiesz jesli Juve spadnie to praktycznie nikt tam nie bedzie chcial zostac, a wlodarze "Starej Damy" nie beda mogli zadac wygorowanych cen bo gracze beda napierac na zarzad, zeby odejsc i znalezc sobie odpowiedni klub jak najszybciej. No i sam Zambrotta mowil, ze z checia przejdzie do Barcelony, choc te gadanie pilkarzy jest bezsensu. Zambrotta zawita na Camp Nou i powie na konferencji, ze "Barca to jego wymarzony klub od dziecka". A jesli trafi do Madrytu to powie : "kocham Real od dziecka".No i Barcelona na dzien dzisiejszy gwarantuje puchary i stabilnosc, czego bardzo dobrzy gracze szukaja :wink:
*_Zaza_* pisze:6 pucharów ? hmm to kiedy InterTotto zaczyna gre ? tak szybko ? Wink Podobne cele ma z 10 klubów w europie Wink
No tak zapomnialem przeciez jeszcze o pucharze Gampera :lol: no i moze sprobuje zalatwic , zeby do mnie do domu przyjechali na podworko to moze cos sie zagra o kolejny puchar :wink: no choc niektorzy wole o skrzynke :D Niggaz mozesz zadzwonic do Laporty, a Ty Zaza do wladz Milanu i jakas gierke mozna zalatwic.Byleby nie w lipcu bo mnie nie ma :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 cze 2006, 12:48

Berik pisze:No i sam Zambrotta mowil, ze z checia przejdzie do Barcelony

A moglbym o zrodlo prosic :> ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”