A druga to pewnie geje, Milaniści albo też kobietyLookAsh pisze:Teraz pewnie polowa forum jest zakochana
Same chłopy, nic ciekawegoLookAsh pisze:Jak znajdziesz kogos sympatycznego to daj mi znac
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 cze 2006, 1:33
A druga to pewnie geje, Milaniści albo też kobietyLookAsh pisze:Teraz pewnie polowa forum jest zakochana
Same chłopy, nic ciekawegoLookAsh pisze:Jak znajdziesz kogos sympatycznego to daj mi znac
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 8:46
Metal99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 24 cze 2006, 10:32
LookAsh pisze:Teraz pewnie polowa forum jest zakochana Rolling Eyes
hahaha dzieki za poprawienie samopoczuciaLukaz pisze:A druga to pewnie geje, Milaniści albo też kobiety Razz
No to trzymam za słowo!Ja tez pozniej cos swojego wstawie jak tylko przegram fotki na kompa Smile
Przejrzalam i faktycznie prawie same "chłopy", jak to napisał Lukaz. Ale dla mnie dobrzeeee...Jak znajdziesz kogos sympatycznego to daj mi znac
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 cze 2006, 11:15
Wiekszosc tych fotek co sie tu znajduje to plec meska.LookAsh pisze:Jak znajdziesz kogos sympatycznego to daj mi znac
To by sie niedobrze zaczelo mi robic.Chlopaczek pisze:Chociaz gdyby byla w koszulce Milanu
Lukaz pisze:A druga to pewnie geje, Milaniści albo też kobiety
Dobrze ze swojej nie zamiescilem uffftiaga pisze: Ale dla mnie dobrzeeee
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 cze 2006, 11:35
Jakies traumatyczne wspomnienia kibica Bayernu po ostatnich batach od Milanu w Lidze Mistrzow?Martinho pisze: To by sie niedobrze zaczelo mi robic.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 cze 2006, 11:43
Nie, obrzydzenie do barw Milanu. Jak dlugo jeszcze sie bedziecie szczycic tym ze Milan wygral z BayernemChlopaczek pisze:Jakies traumatyczne wspomnienia kibica Bayernu po ostatnich batach od Milanu w Lidze Mistrzow?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 cze 2006, 11:45
Będzie inaczej jak Milan zdegradują do niższej ligi. Już sam fakt oskarżenia ich o korupcję i żonglowanie meczami o czymś świadczy.Chlopaczek pisze:Jakies traumatyczne wspomnienia kibica Bayernu po ostatnich batach od Milanu w Lidze Mistrzow?Martinho pisze: To by sie niedobrze zaczelo mi robic.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 cze 2006, 11:56
Czym tu sie szczycic?Nie schlebiaj sobie.Szczycic zwyciestwem nad wami to moze sie jakas Nurynberga albo inne Koeln.Martinho pisze:Nie, obrzydzenie do barw Milanu. Jak dlugo jeszcze sie bedziecie szczycic tym ze Milan wygral z BayernemChlopaczek pisze:Jakies traumatyczne wspomnienia kibica Bayernu po ostatnich batach od Milanu w Lidze Mistrzow?![]()
Sorry za OT
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 24 cze 2006, 14:40
tiaga pisze:No to trzymam za słowo!
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 24 cze 2006, 21:06
... i skromnyNie, to nie jest Brad Pitt. To naprawde ja Wink
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 24 cze 2006, 22:05
Ze niby cybersex ?tiaga pisze:przystojny jesteś Very Happy
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 24 cze 2006, 22:34
rymownik czy jesli dziewczyna napisze chlopakowi komplement to oznacza to cybersex?rymownik pisze:Ze niby cybersex ?tiaga pisze:przystojny jesteś Very Happy
tiaga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 25 cze 2006, 2:10
tiaga pisze:LookAsh no no, Twoja druzyna ma juz kolejnego kibica
Mialem poprostu dobre swiatlo i zdolnego fotografatiaga pisze:przystojny jesteś
rymownik pisze:Ze niby cybersex ?
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 25 cze 2006, 8:40
Różowe landrynki to ja tylko zjadam, jak kupię sobie w kiosku cukierkiLookAsh pisze:Widac za duzo rozowej landrynki sie ogladalo wieczorami. Nie obrazam sie bo widocznie dla ciebie kontakt z dziewczyna nastepuje jedynie wtedy gdy idziesz do warzywniaka wiec zal mi ciebie.
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2006, 23:24
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio