Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hsv-Fan » 28 cze 2006, 18:48
Hsv-Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 28 cze 2006, 19:49

pizmak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 28 cze 2006, 21:38
wiesz co Juv, do betonu to kup sobie halówki , obojetne jakie , najlepiej PUMY , ale żeby były to obuwie na tzw. "żwir" te z "koreczkami" napewno dłuzej wytrzymają , bo z reguły na betonach to wymiękają podeszwy , reszta jest ok , chyba ze kupimy totalne badziewie to juz mamyJuv pisze:Polecilibyście jakieś dobre buciki do grania na betonie
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 28 cze 2006, 23:04
Ja Ci polecam Nike Totalissimo. Mam je od roku i często w nich gram, a zniszczyly sie bardzo mało, są wygodne, dobrze sie w nich gra, także według mnie są godne poleceniaJuv pisze:pół roku grania na betonie, w jednym z moich Nike Tiempo przetarła się podeszwa.
Polecilibyście jakieś dobre buciki do grania na betonie ?
mlody_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 29 cze 2006, 0:25
adriano100
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 29 cze 2006, 9:06
A wielkim ich plusem jest to ,że z przodu podeszwa jest przyszyta ,a nie tylko przyklejona ,dzięki temu lepiej się trzyma.Też je mam,ponad rok i niestety już się troszkę zniszczyły.mlody_10 pisze:Ja Ci polecam Nike Totalissimo. Mam je od roku i często w nich gram, a zniszczyly sie bardzo mało, są wygodne, dobrze sie w nich gra, także według mnie są godne poleceniaJuv pisze:pół roku grania na betonie, w jednym z moich Nike Tiempo przetarła się podeszwa.
Polecilibyście jakieś dobre buciki do grania na betonie ?.
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: saluch » 29 cze 2006, 13:22
saluch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: salami » 30 cze 2006, 22:51
salami
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 cze 2006, 23:16
meecik_mks pisze:Chyba Mizuro* i grał w nich Rivaldo....
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 01 lip 2006, 7:47
Tu macie fotekulekfcb pisze:meecik_mks pisze:Chyba Mizuro* i grał w nich Rivaldo....
napewno Mizuno i oczywiście grał w nich Rivaldo a nie ROnaldo, ROnaldo to w najeczkach całą karieręte nowe Mizuno sa brzydkie, jak ktoś nie wie o które chodzi to w dzisiejszym meczu Ukraina - Włochy nosił je Scheva

pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hsv-Fan » 01 lip 2006, 9:25
Hsv-Fan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 lip 2006, 9:37
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: salami » 01 lip 2006, 10:07
salami
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 01 lip 2006, 10:13
Też na Twoim miejscu wybrałbym Vapory II. Wątpie, żeby Ci sie rozwaliłby, żebyś musiał je kleić czy coś.... Ja miałem Talarie II chyba z półtora roku i wszystko było w pożądku... pewnie że były zniszczone, ale nie trzeba było nic 'naprawiać'salami pisze:Szczerze to chyba wybiore Mercurial Vaporki II.
Od kiedy pamietam gralem W Air Zoom Total 90, ale teraz chce sie przestawic. Zreszta troche inna pozycja wiec moga sie przydac Vapory.
Hsv-Fan Dziex za pomoc.
A ktos powie czy bardzo sa wytrzymale Vapory(Made in Italy) , bo nie zamierzam ich pozniej kleic czy cos.
POzdro
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: salami » 01 lip 2006, 10:39
salami
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio