Sigi, Avatary- pokaż swoje prace - Strona 93

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 29 cze 2006, 13:15

Moja kolejna pracka. Juz czwarta :/ jak mi wyszla?
Obrazek

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 29 cze 2006, 13:22

pizmak
Mi się bardziej ten stary podoba :) , ten nowy Ub moim zdaniem słabiutki, nie wiem czemu uważasz, że mega fajny, tamten lepszy.
indianin
Widze, że sig, według tutek z soccergfxcity??:D. Dość fajnie Ci wyszedł, mogłeś trochę coś pokoombinować, ale ok. Mogłeś zmniejszyć krycie herbu Juve moim zdaniem, no i czcionka fatalna. Popraw czcione i herb Juve i bedzie git. Coraz lepiej, ale..... :)

EDIT

Moja najnowsza praca z Zizutkiem oczywiście ;)
Obrazek

zapomniałem ramki więc teraz z ramką ;)

Obrazek

Kurcze teraz jak na to patrze to dochodze do wniosku, że fatalna czcionka. No i poprawka. Lepiej się prezentuje, ale.... :)

Obrazek

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 29 cze 2006, 15:10

nom, czcionka jest słaba na wszystkich wersjach, render zle wycięty po lewej stronie, tło puste, pracuj dalej

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 29 cze 2006, 17:27

z renderem nic nie zrobiles tylko go wyciales...tlo masz puste...tylko te dwie gwiazdki i trzy paski to malo... napis brzydki...czcionka jakos nie pasuje...:/ i tez Zidane za renderem tez mi tam nie odpowiada...lepiej jakbyc zdjal z niego kolory i ustawil na lagodne swiatlo...ale ja bym z niego tam zfrezygnowal...pracuja nad wszystkimi elementami a bedzie dobrze:)

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 29 cze 2006, 18:29

Moja juz piata pracka, ale robina bez zadnych toturiali :) Jak wam sie podoba co byscie zmienili?

Obrazek

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 29 cze 2006, 21:24

indianin pisze:Moja juz piata pracka, ale robina bez zadnych toturiali
ja radzilbym tam jednak zajrzec...bo na razie jest slabo...czytaj tutki...to sie nauczysz moze tego fachu:)

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 29 cze 2006, 22:01

indianin
Praca nie najlepsza, ale coś mi się w niej nawet podoba. Może taka prostota?:D, no i kolory takie jak by Cie brzuch bolał 8) , FAJNA czcionka po raz pierwszy :D

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 30 cze 2006, 4:24

Obrazek
Prosze o komnety...

indianin Brrrr okropne te kolorkiVianuch
Vianuch Strasznie prosty sig, słabo narazie.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 30 cze 2006, 10:28

Komentarz na temat sigu gringo7. Więc zacznę od czcionki...Jest fajna mi przynajmniej się podoba, w tle Real Madryt również dobrze wyszedł, render? najgorszy byłby gdyby to było w ogóle coś innego :D tak na prawdę render jest fajny, bardzo mi się podoba, te brushe również mogą być, ja zacznę znowu robić ajkieś sigi jutro albo pojutrze, teraz jakoś mi się nie chce, nie mam pomysłu, a wiadomo...jak nie idzie to nie idze :/

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 30 cze 2006, 10:32

indianin pisze:Moja juz piata pracka, ale robina bez zadnych toturiali
Jak to powiedział dobry grafik-szósta,siódma,ósma - "kogo to interesuje?". :wink:

Dziwnie zrobiona , staraj się na początku robić coś z tutorialami ,a jak Ci one nie pasują to próbój łączyć metody z kilku tutoriali i wyjdzie pewnie lepsze od tego co teraz zrobiłeś.

gringo7-bardzo ładna praca,świetne tło,render też ładny i wreszcie napis nie jest na białym pasku po boku :wink: Ogólnie to 8/10[/i]

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 cze 2006, 14:44

Obrazek

nowa pracka:)

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 30 cze 2006, 14:53

Kurcze dzieciol robisz wielkie postępy. Naprawdę praca istne cudo, fantastyczny render, efekt na nim też bardzo pasuje, ten Twój nowy styl z przypinaniem fotek też jest tam gdzie powinien, fajne brushe.

A ja jako głowny noob w tym temacie mam pytanie :D. Jak robisz taką ramkę?? Tzn dwukolorową?? I jeszcze prośba do wszystkich. Mogłby ktoś odpowiedzieć na
to pytanie?

gringo7
Mi osobiście tak średnio leży Twój Cassano. Herb Realu przyciemniony za bardzo, sig bardzo ciemny - wogóle to nie pasuje do BLANCOS. Włosy Cassano jakieś takie dziwne. Fajne brushe jedynie. Umiesz zrobić coś lepszego ;)

Awatar użytkownika
Thomasson
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Thomasson » 30 cze 2006, 15:51

Obrazek
i
Obrazek
Widze ze niemam formy, odczuwam to wrrr. Trzeba gdzies ja odnalezc
Dzieciol31 - kapitalnie mi sie te Twoje sigi w tym stylu podobaja! :)
Gringo7 - tez fajne, nic bym nie poprawial mi pasi. :)

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 30 cze 2006, 16:13

Thomasson
Marquez fatalny - render źle wycięty, rozmycie fatalne, tło nawet jako tako, fajny pomysł z tymi fotkami w kliszy. Alex lepszy, mi się podoba, tylko wole brushe jakieś, albo inne pierdółki zamiast tych napisów

A teraz kolej na mnie. Render ten sam bo mi sie podoba. Ramka według "przepisu" dzieciol'a.

Obrazek

Tak jak sugerowaliście więcej dałem efektów, kolor zmieniłem na mniej dziecinny no i moim zdaniem sie lepiej prezentuje :).

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 30 cze 2006, 16:33

Więc po kolei...
dzieciol
Troche prosty, ale fajny, render ok, tło i napis(niewyrazny) gorsze ale nawet ok, spróbuj coś bez tych ramek :lol: - ogólnie sig na +
Vianuch
trochę sie z tobą nie zgodze, ale są gusta i gusciki :)
A sig prosty strasznie pokombinuj więcej.
Thomasson
Marquez beznadziejny.
Alex lepszy nawet fajny gdyby nie to po prawej stronie to nawet na + :P a tak to słabo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”