Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 29 cze 2006, 8:52
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 30 cze 2006, 17:48
Bez żadnego "ale" stwierdzam , że mistrzem Anglii w sezonie 2006/2007 będzie Chelsea
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 30 cze 2006, 20:26
Psuc psuje. Dla mnie- kibica Chelsea- to az za bardzo... Umiarkowanie powinni szastac pieniedzmi, ale tak jak pisalem z ta ekipa nie ma szans przegracpizmak pisze:Szkoda bo psuje to rynek , emocje i nie tylko
Moim zdaniem tylko 3 druzyny beda walczyc- ManU, Chelsea i Arsenal. Mimo wzmocnien Totenhamu to mysle ze nie uda im sie zgrac druzyny i stworzyc z niej "monolitu" by byla w stanie wygrac lige. Aczkowiek wysoka pozycje zajma, ale za plecami tych wspomnianych wyzej trzech klubowLoczek pisze:Moim zdaniem Tottencham, Chelsea, Manchester United, Arsenal i być może do walki włączy się Liverpool ( chociaż wątpię ).
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 30 cze 2006, 20:57
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erix » 03 lip 2006, 15:57
Erix
Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 03 lip 2006, 16:13
indianin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erix » 03 lip 2006, 16:23
Erix
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2006, 17:18
indianin pisze:Bardzo bym chcial aby mistrzem okazala sie druzyna Arsenalu ale watpie by mogli wyprzedzic Chelsea. Arsenal zrobil naprawde swietne transfery ale chelsea i tak jest za mocna. Sadze dlatego ze mistrzem okaze sie Chelsea.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 lip 2006, 18:05
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2006, 19:15
Arsenal stał się 'technicznym zespołem' od czasu pojawienia się Wengera i jakos im się udało kilka razy mistrza zdobyc.Arsenal stal sie zbyt technicznym zespolem, aby moc wygrac Premiership, juz szybciej LM.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Crash_Romeo » 03 lip 2006, 21:52
Crash_Romeo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rafii13 » 10 lip 2006, 21:22
rafii13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 21:57
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 12 lip 2006, 21:14
rafii13 pisze:Mistrzem bedzie ManU ponieważ ma dwuch lub trzech wielkich indywidualistów i snajpera Wayna Rooneya, który sam potrafi przesądzać o wyniku meczu
debil osobnik ograniczony, niedorozwinięty umysłowo.
debilizm ociężałość umysłowa
kretyn idiota, głupiec, tępak, bałwan; med. człowiek mający objawy kretynizmu, matołectwa, upośledzenia fiz. i umysłowego na tle niedoczynności tarczycy.
To Tyle od pana Kopalińskiego.imbecyl med. głuptak, chory niedorozwinięty umysłowo.
imbecylizm nieporadność umysłowa; por. oligofrenia.
Etym. - łac. imbecillus 'słaby (na umyśle)'.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 lip 2006, 23:48
ja bym tu się nie zgodził. Ich słabym punktem może być psychika.RealFan pisze:Ogółem nie ma tam żadnego słabego punktu
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio