MŚ 2006: 1/2 - Niemcy : Włochy - 4 lipca - Dortmund

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 02 lip 2006, 11:40

Oczywiscie po odpadnieciu Argentyny, faworytem do zwyciestwa jest dal mnie Italia. Mam nadzieje, że wygraja :arrow: ponieważ chyba oni po odpadnięciu Hiszpanii są ekipą, ktora na tym Mundialu prezentuje sie najlepiej. Co najważniejsze rozkrecają sie i graja naprawde mile dla oka. Bardzo dobrze dla nich, ze Totti sie rozkręcił i teraz gra juz w miare optymalnie jak dla swoich możliwości. Jedna rzecz, kotra moze im pokrzyżować w ty momencie plany to :arrow: poniedziałkowy werdykt :evil: Wlosi zagrają znowu z inna "11", wróci Nesta i to bedzie najlepszy skład jaki w tym momencie ma do dyspozycji Lippi. Obudził się Luca i to kolejny plus na korzyść Italii 8)
Jeśli zagraja z podobnym zaangażowaniem jak w meczu z Ukraina i podobnie się zaprezentuja to wynik bedzie na ich korzyść.
Jeśli chodzi o Niemców jeśli skończy się sędziowanie pod nich to zakończy sie takze dla nich Mundial :twisted: Niestety tak naprawde nie dostali mocnego przeciwnika, oczywiscie byla Argentyna ale z pomoca sedziego to byla slaba Argentyna, teraz czeka ich powazny egzamin, jedno jest pewne probny egzamin oblali 1-4 i teraz mam nadzieje ze bedzie przynajmniej polowa z tego wyniku :twisted:
Forza Italia

Wróć do „Piłka nożna na świecie”