MŚ 2006: 1/2 - Niemcy : Włochy - 4 lipca - Dortmund

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 02 lip 2006, 13:22

LAtifa_19 pisze:faworytem tego meczu są napewno Niemcy i lepiej jak dojdą do finału Wink
i go przegrają Razz wtedy będzie ich bardziej porażka bolała

Właśnie, że nie.Zawsze będą się mogli szczycić, że są vice.Wydaje mi się, że 4 miejsce spokojnie im wystarczy :].
LAtifa_19 pisze:Włosi zagrali jeden dobry mecz jak narazie z Ukrainą

Jak dla mnie to zagrali, narazie 2 słabe mecze : z Usa i Aussie.O reszcie można powiedzieć, że były zagrane mądrze i efektywnie.Świetnie to Niemcy też nie do konca grają :], chociaż wyróżniają się pozytywnie na tle pozostałych drużyn niewątpliwie.
LAtifa_19 pisze:i podniety niektórych userów nie maja sensu bo Niemcy są na fali, mają za soba publiczność, a co najważniejsze graja świetnie czego o Włochach powiedzieć nie możemy
Zgodzę się, co do publiczności :].Połownicznie do tego, że są na fali, bo jednak mecz z Argentyną ich strasznie wymęczył i mogą być trochę zmęczeni.Widać taki Misza ma już Mundial w nogach, bo skurcze dawały znać.Jakoś dziwnie wydaje mi się, że to Włosi wygrają, Niemcy widać walili głową w mur z Argentyną, przez dłuższy okres czasu.Gol dla Włochów strzelony w 1 połowie zrobi robotę dużą, a Niemcy wydaje mi się, że już nie przedrą się przez zaporę Canna-Matrix.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”