MŚ 2006: 1/2 - Niemcy : Włochy - 4 lipca - Dortmund

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 03 lip 2006, 10:20

Martinho co do napastników to napisałem już wyżej że strzelają znacznie więcej bramek NA TYM MUNDIALU ( bo w ligach jakby na to nie patrzeć Gila i Toni strzelają znacznie, znacznie więcej niż dwaj Polacy ). Nie wiem czym tutaj się szczycić bo wydaje mi się że wcale nie jest to rzecz aż tak bardzo pozytywna, co będzie kiedy nie da się im pograć lub będą mieli gorszy dzień :?: W Italii strzelać może każdy co już pokazali a Toni i Gila są zdecydowanie bardziej kretywni i można liczyć ze ich strony na więcej niż strzał do pustej bramki jak Klose, przepraszam w meczu z Argentyną zaskoczył mnie i pewnie siebie samego.
Co do wyniku 4:1 to się go nie spodziewam, ale nie ukrywam że Italia wygra. Widze że już ci żyłka strzela, ale nie dziwie się bo dostać po dupie od Włoch czy Milanu 4:1 to naprawde klęska. Chociaż nie, lepiej się aferąw Calcio zasłonić zasłonić a swojego syfu nie znać :roll:
Chyba każdy wie że Milan to nie Azzurri a Niemcy to nie Bayern ale nie ciężko zauważyć że w swoich naradowuch reprezentacjach grają kluczowe postaci z obu klubów i oni się na boisku będą pamiętać i to Niemcy będą czuć lęk a nie Azzurri.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”