MŚ 2006: 1/2 - Niemcy : Włochy - 4 lipca - Dortmund

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 03 lip 2006, 13:03

Panowie, panowie ! Widzę, że rozmowy schodzą do poziomu Bildu, czy nie daj Boże "Fucktu".Czy naprawdę szukanie takich dziwnych argumentów Was zaspokoja :> ? Ja wiem, że Azzurri są lepsi, ale z drugiej strony znam potencjał Niemców i będzie to najtrudniejsza drużyna tego mundialu, sam osobiście bardziej się jej bałem niż Brazylii.Wiedziałem, że Brazylia leci tylko na opinii magii futbolu, a mecz z Francją pokazał, że ta drużyna gdy natrafia na większy opór, a potem gdy musi odrobić bramkę, to nie potrafi tworzyć klarownych akcji.Ale wierzę, w drużynę Lippiego, bo wiem, że to najlepsza drużyna tego Mundialu.Nie możecie patrzeć, że Włosi mają więcej gwiazdek, silniejszą ligę, itp.Ja wolę właśnie, by Włosi nie byli w gronie faworytów i gdybyście przytakiwali Martinho i dopisywali tylko "mecz Ci pokaże wyższość lepszych", to byłoby super : - ).Na historię też nie patrzcie, choć ten mecz z marca może dać trochę do myślenia, bo drużyny występowały w bądź co bądź podobnych składach.Statystyki to są dobre, ale nie jeżeli chodzi o MŚ.

Jeżeli chodzi zaś o wykluczenia Niemców, a w zasadzie ich brak, to dla mnie lekko nie zrozumiała decyzja.Jeszcze te psioczenie, że to włoska federacja wysłała pismo, by czasem Fifa nie zapomniała o ukaraniu Fringsa :? .Masz rację Zazek, żenada.Tylko po co aż schodzimy do porównań klubowych ? :) Jutro na stadionie, nikomu nie będzie potrzeba żadnych motywacji, w postaci tych porażek, Niemcy dadzą z siebie wszystko, szkoda tylko, że tyle wysiłku i ambicji pójdzie na nic :wink:.Ale oni jeszcze nic o tym nie wiedzą :P.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”