MŚ 2006: 1/2 - Niemcy : Włochy - 4 lipca - Dortmund

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 04 lip 2006, 16:31

Akarin pisze:Buffon jest dobry ale Lehamnn przezywa najlepsze chwile w swojej karierze, o tym chyba zapomniałeś
Dlaczego zapomniał ? Formą kilkumiesięczną nie ma co się podniecać w porównaniu do świetnie broniącego praktycznie od zawsze Buffona i dlatego on jest rzeźnikiem zdecydowanie z tej pary.Lehmann narazie jest na fali wznoszącej, ale nie wiadomo, czy jakiś błąd, które mu sie wcześniej zdażały, sie nie powtórzą.
Akarin pisze:czyli może strzelą drugiego samobója?

Nie.Nie będzie najprawdopodobniej grał Zacchardo już w tych MŚ.
Akarin pisze: taaa, bardzo mądrze dedukujesz, brawa naprawde przekonałeś mnie
zaraz, zaraz tylko ile bramek strzelił Toni na tych MŚ? dwie?
a Poldi i Klose? ten pierwszy 3 a drugi 5 to rzeczywiście Toni jest lepszy, chyba tylko w strzelaniu w ustawionej od początku serie A
zobaczymy jak dzisiaj będą włosi udawać, tak jak zywkle czy na Niemców sobie przygotują jakieś specjalne pozycje i sztuczki
Proszę, kolejny panicz opowiada jak to całe rozgrywki zostały ustawione.Dosłownie całe, podobno nawet ilość autów została ustawiona.Jeżeli już tak dedukujesz, to zauważ, że 33 gole w ustawionej lidze to nie mało.Jeżeli mówimy już o klasach obu zawodników, to przy takiej taktyce, przy której grają Włosi, Poldi :lol: nie miałby szans oddać strzału w światło bramki.Toni nie wybierał sobie taktyki, a mimo to strzela, stwarza mnóstwo okazji, a nie marnuje tylko jak Poldek.

Włosi będą udawać.Proszę.No tak, pięknie.Zobaczymy, czy sędziowie założą trykoty rep. Niemiec, czy zachowają odrobinę kultury.Zobaczy także czy piłkarze rep. Niemiec założą rękawice, bo jak było widać niedawno lubią się bić.
K* nie wiem dlaczego ale uwielbiam takie zdania typu "Włosi udają, bronią się w 10, mają farta :) " Przestań, mieliśmy być poważni.

Akarin pisze:a co będzie kiedy dogrywka zakończy się bezbramkowym remisem Shocked wtedy nawet ci "zajachani Niemcy" podejdą do karnych i pouczą włochów jak się strzela jedynastki

Dlaczego mają pouczyć ? Włosi mają także pewnych wykonawców jedenastek.Bardziej jestem zdania, że to nasi kochani zachodni sąsiedzi będą mieli pełne gacie, gdy będą strzelać na wagę finału.
Akarin pisze:ale mniej strzelili niż Niemcy, a kto wygrywa spoykania?
ano ten który strzli więcej niz przeciwnik Wink

No dobra, tylko kto powiedział, że oni dopuszczą w ogóle ich do Buffona ? Z poważniejszych przeciwników to Niemcy strzelili w męczarniach Argentynie 1 gola...dużo ?
Akarin pisze:zapominasz, że jest jeszcze Sebastaian Kehl który teraz mało gra ale doświadczenie ma bo występował na MŚ w Korei i Japonii
Heh, jego doświadczenie będzie mniej się liczyło w kontekście tego, że właśnie mało gra.

Co do meczu, to napisałem już chyba dużo, ale chcę odpisać tylko jak wielki nieobecnych tych mistrzostw Snipp_.
[/i]

Wróć do „Piłka nożna na świecie”