MŚ 2006: 1/2 - Niemcy : Włochy - 4 lipca - Dortmund

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ATI » 05 lip 2006, 10:54

*_Zaza_* pisze:A który mecz był lepszy ? Anglików w prostakiem Rooneyem ? czy może Holengrów z drzewami w ataku

Zaza widzisz, to jest typowe zachowanie włoskich kibiców. Nigdzie nie wzpomniałem o tym, że Anglia czy Holandia grała świetnie, a ty od razu dzieciackich argumentów się chwytasz. Chcesz znać lepsze meczyki, to proszę: Francja - Brazylia, Hiszpania - Francja, Argentyna - WKS, Holandia - Portugalia, Niemcy - Argentina, Niemcy - Polska i to tylko nie które z meczy. Oczywiście takie jest moje zdanie i każdy może mieć inne.
*_Zaza_* pisze:Nie kompromutuj się jak Ruud na tych mistrzostwach
A co pokazał Toni czy Gila na tych mistrzostwach - NIC. Jestem pewien, że gdyby RVN grał z Portugalią to by trafił przynajmniej raz, gdzie paprał w sytuacjach 1-1 Dirk Kuyt.

*_Zaza_* pisze:Lehamnn i Perrotta
Ja nie wiem co wy tam widzicie. To była czysta interwencja.

*_Zaza_* pisze:Czekaj zacznie grac premiership pogadamy
No już się nie moge doczekać. Tylko nie zmuszaj mnie, żebym Serie A oglądał, no chyba że muszę wcześnie usnąć. Co ja tam mówie, teraz to będzie trzeba Serie B oglądać.

NY pisze:ATI napisał:
No i nie rozśmieszajcie mnie, że to był najlepszy mecz Mundialu

gość wie lepiej od fachowców... No Comment.......

A kogo za takowych uważasz - Zaze, Borka, Kołtonia, Chłopaczka wszyscy jednakowo nieobiektywni fani włoskiej nudnej piłki. Może lepiej coś od zagranicznych posłuchaj, choć włoskich nie polecam.

EDIT:
*_Zaza_* pisze:agrumentem bundesligowców
Ja tam bundesligowcem nie jestem, ale kibicowałem Niemcom. Dziwne nie :?: Jak tak mogę. :lol:
Ostatnio zmieniony 05 lip 2006, 11:00 przez ATI, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”