MŚ 2006: 1/2 - Niemcy : Włochy - 4 lipca - Dortmund

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 05 lip 2006, 11:05

ATI nie "szczekaj" cytatami Jasiu - a jak masz zamiar wybierać zdania z moje wypowiedzi to milcz o.k ?

Anglicy ? co takiego pokazali - tak sie składa że ogląda Premierhisp od chyba 6 lat non stop co kolejke i jak dla mnie Lampardy i Gerrard dwóch najlepszych Angliesdkich piłkarzy zawiodło na całej lini. To sa gracze najwyższej klasy światowej ale zagrali za 50% - co wynika chyba ze zmeczenia .... Ruud ? teraz to Ty może mówić ze by strzelił. Widocznie Van Basten sadził że nie strzeli i tyle macie. Najlepsze jest to że Holendrzy wola już by Marco został nadal selekcjonerem - nawet kosztem Ruud wiec to pokazuje gdzie go mają. Co pokazał Gila I Toni ? sa w finale MŚ 8) Jeden strzelił 1 bramka i zaliczył asyste drugi diwe bramki. A Oprócz tego bramki strzelało 7 innych graczy wiec wiesz co to znaczy....

Premiership ? no obiecuje Ci że wrócimy do tematu :] Bo lubie oglądac Liverpool a chyba najbardzie Arsenal - teraz na nowym stadionie. I mam ogromna nadzieje że to włsanie Kanonierzy wygraja mistrza bo jak nie to Chelsea ....

Znawców ? absolutnie nie uwazam się za znawce - ba nawet nie wiesz ile jeszcze nie wiem o piłce ale nie będzie mi tu jakiś czeresniak który napisał kilka postów nie w temacie mowił jakie mam miec zdanie - rozumiemy sie ? bo jak byś nie wiedział jednosezonowce umierają szybko wiec ['] żegnaj :]

Narazie :] Pozdrawiam emigrantów :lol:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”