MŚ 2006: 1/2 - Niemcy : Włochy - 4 lipca - Dortmund

Awatar użytkownika
Crash_Romeo
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Crash_Romeo » 05 lip 2006, 19:32

Emocje w tym meczu były bardzo wielkie i napięcie trzymało jak w filmach Alfreda Hitchcooka.Nie jest to ani troszeczke dziwne, że Niemcy nie oddali piłki co jest faktem skandalicznym na takim poziomie meczu i powinno się karać za taką rzecz. Tyle się mówi o fair-play dzieci przed meczem z flagami, przemówienia itp, itd. a to tylko wielki shit. bo jak przyjdzie co do czego to nawet gospodarz nie oddaje piłki rywalowi. Wielka chwała dla Włochów... Magico Pirlo, Cannavaro, Gattuso...aa co ja tutaj będe wymieniał, wszyscy zagrali bajecznie. Przed meczem myślałem że będzie catenacio i to będzie samobójstwo dla Włochów jednak miliłem się. Zasłużone zwycięstwo Azzurich.

W drużynie niemieckiej ZASŁUŻONE POCHWAŁY dla Lahma, który błyszczał w tym meczu w drużynie niemieckiej jak najjaśniejsza gwiazda... wielkim zdziwieniem było dla mnie np. jak w 100 min zrobił rajd lewą stroną, minął cannavaro, zambrotte i dopiero ten drugi trzymając go za koszulke przerwał akcje. Klasa światowa...

Czekam na zwycięstwo Francuzów i na wielki pojedynek Gigantów światowej piłki... Italia-France Berlin 09.07.2006 !!

Viva la France... Viva Zizou !!

Wróć do „Piłka nożna na świecie”