MŚ 2006: 1/2 - Niemcy : Włochy - 4 lipca - Dortmund

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post autor: DORIAN » 05 lip 2006, 22:49

Martinho pisze:Ja nie popieram ich bo zle zrobili nie oddajac pilki ale to nie oznacza wcale ze sa juz chamami nad chamami
jezeli mowa o chamstwie to chamem nad chamami dla mnie byl ballack bo jego zachowanie w meczu z Argentyna przeszlo granice rozszadku,bylo pare sytuacji co zamiast podac reke odpychal etc,szkoda gadac o kulturze niemcow.Moze jestem chorym,psychicznym odmiencem ale ogladajac placz niemcow na koncu meczu tak sie cieszylem jak dziecko po otrzymaniu samochodzika :twisted: Kazdy ma to na co zasluzyl,choc 3 czy 4 miejsce to i tak za duzo dla nich,gdyby nie byli gospodarzami MŚ to pojechali by do domciu juz po meczu z Argentyna w najlepszym wypadku.Nie jestem zly na ludzi co kibicuja niemcom ale moga choc troche wczuc sie w ideologie patriotyzmu i otworzyc oczy na prawdziwy swiat,zobaczyc kim oni sa,caly ten narod nie rozni sie jak dla mnie od tego z 2 WŚ,"rasa aryjska bla bla bla najlepsza,my jestesmy cacy a inni sa beee" teraz zaczyna sie to samo,musial im ktos pokazac ze tak nie jest i Bog dal ze tak sie stalo.Dla chetnych ktorzy kochaja niemiecka reprezentacje polecam goraco "Pozegnanie z Maria" albo "Inny swiat" - nasze zlodziejstwo w porownaniu do tego to pikus.Z gory mowie ze nie interesuja mnie komentarze ze jestem nastawiony Anty-niemcom bo tak jest i nie trzeba mi tego powtarzac :)

ps
Zobaczymy co bedzie jak calcio z syfu oczyszcza
jesli by mieli oczyscic bundeslige z syfu to by nic nie zostalo :(

Wróć do „Piłka nożna na świecie”