MŚ 2006: 1/2 - Portugalia-Francja - 5 lipca - Monachium

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 05 lip 2006, 23:22

Niggaz, nie wydaje mi się, że Ribery był bezproduktywny.Właśnie zagrał dobry mecz.Masz rację co do Henry'ego.Wydaje mi się, że dziwnie czasami zwalnia grę, gdy ma szansę wyjść sam na sam z bramkarzem.Sytuacja, gdy Ricardo wybronił na róg dość szczęśliwie, jest tego dowodem.Heniek mógł wyjść w pełnym biegu sam na sam, a poczekał aż nabiegnie przynajmniej 2.To, że i tak zwiódł jednego i strzelił to swoją drogą :P.Gdy ściągnął Scolari Paulete byłem pewien, że Francja dowiezie 1:0, tak jak byłem tego pewien po 1 połowie.Jakoś Francja potrafi mądrze grać przy stanie pozytywnym dla niej.Choć muszę przyznać, że nie dużo brakowało Portugalii.Szkoda, bo czekałem na łzy Ronaldo, a tylko widziałem świeczki w oczach :).Zizou zagrał jak prawdziwy generał, dla mnie w fazie pucharowej jeden z lepszych graczy mistrzostw.Co sądzicie o tym dziwnym wybiciu piłki Bartheza ? Na moje oko piłka straaaśnie trudna, ale dziwie się, że nie wybijał do boku, tylko próbwał łapać.Rewanż za 1998 i 2000 rok będzie chyba wykonany :].Nie ma innej opcji :).

Wróć do „Piłka nożna na świecie”