Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erix » 03 lip 2006, 16:02
Erix
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 05 lip 2006, 14:36
No ta oferta jest korzystna więc myśle, że Betisowi powinna odpowiadać, a co do Dudka to on chyba wolalby już zostac w Liverpoolu do konca kariery żeby sobie zarobić troche na koniec przygody z futbolemWładze piłkarskiego klubu Liverpool FC chcą pozyskać z Realu Betisu Sewilla skrzydłowego reprezentacji Hiszpanii Joaquina.
W zamian oferują 12 milionów funtów gotówką oraz trzech piłkarzy - bramkarza reprezentacji Polski Jerzego Dudak, holenderskiego pomocnika Boudewijna Zendena oraz hiszpańskiego obrońcę Antonio Barragana.
Prezes hiszpańskiego klubu Pepe Leon poinformował niedawno, że jest zainteresowany sprzedażą swojego czołowego gracza jedynie w przypadku bardzo korzystnej oferty.
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 05 lip 2006, 16:13
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 05 lip 2006, 16:35
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 05 lip 2006, 16:45
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 lip 2006, 19:58
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 05 lip 2006, 20:14
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 lip 2006, 20:32
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 05 lip 2006, 23:24
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 06 lip 2006, 20:46
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lip 2006, 23:41
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 07 lip 2006, 9:09
Może i dojdzie i to za nie małe pieniądze,nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem byłoby kupienie Pennanta (chyba mniej wydane ,by było) ,a reszte kasy przeznaczyć na jakiś talent...Alves jest dobrym piłkarzem ,ale czy się sprawdzi w Premiership?Mam nadzieję ,że tak.Co do Alvesa Arrow sprawa przycichła, gdy obie strony nie mogły dojść do porozumienia. Wszystko wyglądało na to że on także nie zasili klubu z Merseyside, jednak Alves jest bardzo chętny do przejścia, a manager Sevilli powiedział, że jest w stanie zaakceptować jego przenosiny. Mam nadzieje, że ten transfer dojdzie do skutku Exclamation
Nie widziałem tego piłkarza w akcji ,ale jak byłby dobry to mógłby nawet zastępować Samiego ,który nie jest już młody , ale nie zapominajmy ,że mamy jeszcze młodego Aggera.Messi E2 Ronaldinho pisze:Gabriela Palettę z Banfield.
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 15 lip 2006, 10:18

kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 15 lip 2006, 11:47
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 17 lip 2006, 17:17
Adi_LFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio