Temat nie jest może odpowiedni, ale nie będę Was dłużej trzymał w niepewności. Wróciłem z tego całego zlotu i będę powoli (cholernie powoli) wracał do znęcania się nad Wami. Buźka :*
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lip 2006, 9:21
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lip 2006, 17:37
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 05 lip 2006, 17:57
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lip 2006, 18:08
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 lip 2006, 18:12
a wszytsko przez ........ makaroniarzyBartekTS pisze:Chłopaczek czy tez jestes ofiarą słowa Szwab?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 05 lip 2006, 18:26
Chlopaczek pisze:Tak Bartek.60 lat po zakonczeniu wojny stalem sie ofiara Szwabow.
mieszkańca tejże ziemi niemieckiej. Obraza? A czy jak ktoś na kogoś powie TY SZCZECINIANIE, lub TY WARSZAWIAKU to modzi też dadzą ostrzeżenie?Szwabia (niem. Schwaben) to historyczny i etniczny region w dzisiejszych Niemczech. Na Szwabię składa się wschodnia część Badenii-Wirtembergii (dawna Wirtembergia i Hohenzollern) i część zachodniej Bawarii - obecnie Rejencja Szwabia. W czasach średniowiecznych należały do niej także duże tereny dzisiejszej Szwajcarii oraz Alzacji.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 lip 2006, 19:17
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 lip 2006, 19:58
No i pomyślalem, że jak mają być, to mają być i nie będę się sprzeczał. Mądrzejsi ode mnie pewnie tak ustalili, a moderacja jest podobno konsekwentna (poza tym co będę się sprzeczał jak mnie parę [paręnaście] dni nie było na moderce), więc konsekwentnie uzupełniłem używających tego przerażającego słowa "szwab" na liście ostrzeżeń.jakiś tam user pisze: Słyszałem, że za nawywanie Niemców szwabami miał być WP
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 06 lip 2006, 0:25
Chyba pod pojeciem "nowy" masz na myśli mnieczeher pisze:a wszytsko przez ........ makaroniarzy
pare dni temu jakis nowy dostal wp za slowo makaroniarz, troche sie wzburzyl i domagal sie aby wsyztskie tego typu "ksywki panstw" rowniez byly podobnie karane - modzi chca byc konsekwentni i mamy to co mamy
Milczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 06 lip 2006, 0:34
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ajaccien » 07 lip 2006, 15:47
ajaccien

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 07 lip 2006, 18:21
K.J. sam zrobiles to w poscie nade mna. Dlaczego sobie nie wlepilesassurbanipal prowokacja
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 lip 2006, 18:24
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 07 lip 2006, 18:33
zgadza sie, ale jaki to przyklad, zwlaszcza dla nowych? Zastanow sie nowy widzi, ze moderator cos robi. Nastepnie robi cos podobnego i dostaje pkt. Czy to normalne i pedagogiczne podejscie? Gdybys dal mi i sobie to choc wzbudzilbys szacunek innych, a takzemu nie dalem sobie? Bo jestem ponad regulaminem. A jak myslisz?
Nie ma problemu pzdroZebys szybko nam nie zniknal Wiec przyjmij to jako chrzest bojowy.
pzdr
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 10 lip 2006, 22:33
Premo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio