Opisz poprzednika - Strona 197

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 lip 2006, 14:32

RzuR pisze:ponadto zdaje sie ze darzy sympatia legie-co rowniez nie polepsza jego sytuacji w moich oczach
Legii nienawidze.

Pominac mnie :!:

Awatar użytkownika
Milczek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 06 lip 2006, 0:40

Rzur- ostatnio mnie troche wkurzył swoją wypowiedzią nie pamiętam już w jakim temacie to było więc można powiedzieć, że grzechy zostały mu odpuszczone. User starający się być kontrowersyjny a zarazem śmieszny. Przyznam, że czasem mu to się udaje. Troche mało się wypowiada (i kto to mówi :roll: ). Ja raczej nie zaglądam do dzialu poświeconego Calcio dlatego żadko się "widujemy" :wink: To na tyle :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 08 lip 2006, 0:42

Milczek
na forum jest już dość długo, lecz pisze mało. Kibicuje Bayernowi, a co za tym idzie, lubi Bundesligę. Ponoć Jego nick to swego rodzaju zmyłka, bo wcale taki cichy nie jest :wink: Wydaje się być mało konfliktowy. W avku ma coś w rodzaju psa w krzywym zwierciadle :lol: Więcej (Jego) grzechów nie pamiętam :lol:

CRIS 10
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: CRIS 10 » 08 lip 2006, 8:43

RóżA - stwierdzic można że jest fanem Arsenalu i Henriego, co można tłumaczyc że lubi piłke Angielską albo Francuską (może obie razem :D )Często włącza sie do dyskusji na różne tematy. Ciekawy nick może oznaczac że lubi rosliny i biologie.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 lip 2006, 8:43

RóżA Arsenal Londyn...i wszystko na temat;) jest na forum
juz dosc dlugo..ale koles dwa lata mlodszy ode mnie..pisze dosc rzeczowo, jednak i jemu zdaza sie byc czasem slepo zapatrzonym w sowj klub;)
nie mialem nigdy z nim jakis konfliktow..i raczej pewnie miec nie bede...pokojowy user jak dla mnie;)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 lip 2006, 10:05

dzieciol
Fan Calcio i Romy. Ostatnio przeżywa lepsze chwile bo jego klub się wzmacnia ;) być może już niedługo będziemy toczyć "wojne" o to kto zdobędzie scudetto po tym jak zdegradują resztę. Postać pozytywna tylko zastanawia mnie po co prawie zawsze daje "?!" razem :P

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 10 lip 2006, 1:04

Sero
Jeden z najaktywniejszych fanów Interu. Ulubiony zawodnik to pewnie Matrix, co nie zdziwiłoby mnie :lol: Pisze bardzo rzeczowo. Jest wiernym kibicem i nie przekonują go żadne argumenty przeciwko jego klubowi. Mamy podobne poczucie humoru. Niedawno założył nową zabawę, jestem ciekaw jak to wyjdzie (kiedy już się skończą popularni userzy może się zgłoszę :> ) Ogólnie nic do niego nie mam i zawsze chętnie czytam jego posty . To chyba na tyle :beer:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lip 2006, 10:06

Void - Don Corleone, choć dla mnie zawsze będzie po prostu - scareface :P
kiedyś chyba zadał ten film w odpowiednim temacie, no i do avka jak ulał pasuje. Z tego co mi wiadomo, to ani nie zaniża ani nie zawyża średniej wieku, jest gdzie stak po środku. Jest w czołówce forumowych kinomaniaków. Z tego co zauważyłem to poza genialnymi produkcjami [już tymi kultowymi] gustuje w filmach mniej popularnych rodem ze skandynawii :P
Nie ma zbyt dużo postów, choć jest już postacią bardzo dobrze kojarzoną, to oznacza, że pisze tylko jeśli ma coś do przekazania [jak chociazby wyżej :P]

Chyba starczy, bo jeszcze pomysli, że go lubie, albo co ... :P

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 lip 2006, 10:20

Fieldy.

Chyba najbardziej zwariowany użytkownik zacnego forum. Nie dość, że pije z userami przez pół nocy żubróweczkę ( bo Piwus lubi Żubra ) to jeszcze wstaje z samego rana do pracy, bo to chłopak ambitny i obrotny.
Za swój Arsenal oddałby ręce, nogi, wszystkie kończyny, a gdyby mu zabrakło już ich to i tak zostały by zęby do gryzienia. :lol:
Siedzi w zakładach u Buka i przepuszcza kasę, no ale jak ktoś nie ryzykuje, nie zarobi dużej kasy. Może będzie jak Kulczyk, Kto to Wie :lol:
Na [*****].pl jest ważną szychą, ale nie obnosi się z tym. :lol:
No i oczywiście pisze pisze pisze pisze post post postem pogania :lol: Rozmowny chłopak, ciekawe czy na żywo też by mnie przegadał. Na takich laski lecą, bo nie jest nudny, zero sztywniactwa, ot taki miły chłopak. Pewnie nie możesz się odgonić od lachonów :wink:

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 10 lip 2006, 15:25

fieldy pisze:Chyba starczy, bo jeszcze pomysli, że go lubie, albo co ... :P
A tak nie jest :?: :cry: Nie no dobra, tym razem masz szczęście, że Cię Loczek opisał, ale jeszcze kiedyś się odegram :P

Loczek
Hmmm... Jak do tej pory nie spotykałem zbyt często jego wypowiedzi, jednak ostatnio to zaczęło się zmieniać... Zajrzał nawet do tematu "Czy coś Ci to movie?", czyli Respect 8) Fan Premiership. Z tego co pamiętam często miewa problemy z komputerem, ale nie spotyka się to z odezwem ze strony Nadwornego Kórnikowego Informatyka :lol: Zna się za to na sportach walki i gra w Football Managera. Pozdro :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lip 2006, 15:59

Void pisze:Kórnikowego
Kórnickiego :evil: nazwa miasta [duże słowo :P] nie pochodzi od kurnika :D

Void - spoko źą, bardzo go lubię :lol: teraz mi się odwdzięczy :P
Void pisze:"Czy coś Ci to movie?", czyli Respect
coco i latifa tez tam chodzą :P

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 10 lip 2006, 16:17

fieldy pisze: Void - spoko źą, bardzo go lubię :lol: teraz mi się odwdzięczy :P
Nie no i tak mi brakuje argumentów, żeby Ci dogryźć :(
fieldy pisze:
Void pisze:"Czy coś Ci to movie?", czyli Respect
coco i latifa tez tam chodzą :P
No fakt... Chyba jednak trochę się zapędziłem i uogólniłem zbytnio ;)

Fieldy
Człowiek-legenda na tym forum. Wszyscy go znają, szczególnie przez fanatyczne kibicowanie Arsenalowi, znajomość niezliczonej liczby filmów, inteligentne posty, duże poczucie humoru, nocne przesiadywanie na forum, posiadanie brata bliźniaka oraz okupowanie kórnickich sklepów monopolowych (wrodzona miłość do trunków wszelakich) :D Jednym słowem, nie tylko legenda, ale i człowiek orkiestra... Oby więcej takich na forum.
(Kończę już, żeby nie pomyślał, że jest od razu jakimś moim idolem czy guru... Bo jeszcze mu woda sodowa uderzy do głowy :P )

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 lip 2006, 16:29

Void
User inteligentny, piszący niezbyt często, ale konkretnie.
Znawca filmowych klasyków i nieco bardziej ambitnego kina.
Dla mnie użytkownik jak najbardziej zasługujący na szacunek.

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 10 lip 2006, 22:01

Marco_Van_Basten
Jest fanem Korony Kielce. Przyjął nick po IMO największym po Maradonie piłkarzu w historii, czyli widać, że zna się na rzeczy. W dziedzinie filmu również nie jest outsiderem... Jest też na bieżąco w sprawach polityki (patrz sig i avek :lol:) Dziś pewnie się stresuje przed jutrzejszymi wynikami matur, więc przekazuję mu duchowe wsparcie :arrow: :beer: (:P)
Pozdro :!:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2440
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 22:25

Void
Ten user chyba wyjątkowo lubi być opisywany :lol:
Nigdy nie domyśliłbym się komu tak naprawdę kibicuje gdyby nie sig :wink: Żadko wypowiada się w tematach piłkarskich ale za to posiada wszechstronną wiedzę na temat kina i wszelkich filmów jakie kiedykolwiek się pojawiły. Na obecną zagadkę z tematu Czy coś ci to movie? odpowiedzi jednak nie zna :lol:
Nigdy nie widziałem by wdawał się w konflikty, więc spokojny z niego człek. Nie mam do niego zastrzeżen :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”