Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 165

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 lip 2006, 20:35

Tak naprawde jesli Juve zostanie karnie zdegradowane to z Turynu w kierunku Realu moze podazyc jeszcze wieksza liczba pilkarzy :!: Wiadomo Capello sie przywiazuje do pilkarzy, a niektorzy z nich sa stale laczeni z SB :arrow: Vieira, Emerson, Ibrahimovic, Zambrotta, Cannavaro... :wink:

Awatar użytkownika
kabanos6
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 05 lip 2006, 20:41

Messi E2 Ronaldinho pisze:Vieira, Emerson, Ibrahimovic, Zambrotta, Cannavaro
Bez przesady.Według mnie Cannavaro i Zambrotta są tylko potrzebni.

bobo136
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobo136 » 05 lip 2006, 20:55

Nie sądze by Capello chciał pozyskac Zlatana do Realu ... bo stostunki obu panów ostatnio nie było najlepsze :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2404
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2006, 21:03

*_Zaza_* pisze:Uważasz że Robben nie gra w Chelsea ? albo nie sa z niego zadowoleni ?
Gra, ale przeważnie jako zmiennik co mu nie odpowiada, bo chciałby się rozwijać. Siedząc przez większość meczu na ławie raczej nie stanie się jeszcze lepszym piłkarzem. Pewnie, że są z niego zadowoleni. Mają w końcu świetnego zmiennika. Problem w tym, iż jemu nie leży taka rola w drużynie.
fieldy pisze:tak, a ty łudzisz się, ze oni wszyscy przyjdą do Realu ?
Wszyscy na pewno nie i nawet na to nie liczę. Kogoś jednak może się udać, a oprócz tego jakby co pojawią się nowe cele transferowe.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Wiadomo Capello sie przywiazuje do pilkarzy
Nie sądzę aby z tego powodu ściągął do Madrytu połowę Juventusu.

*_Zaza_* Co ty z tymi zakładami. Z tego co pamiętam to jakiś czas temu (na początku skandalu w Calcio) chciałeś się z kimś zakładać o degradację Juventusu. Teraz ze mną o mercato. Rozczaruję Cię być może, ale nie mam zamiaru na to przystać. Dlaczego? Bo sam doskonale wiem, iż Calderon nie sprowadzi wszystkich, których obiecał. Długo mnie nie było, więc nie wiem...Ale chciałeś założyć się z kimś jeszcze w międzyczasie? :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 lip 2006, 22:06

Bez przesady.Według mnie Cannavaro i Zambrotta są tylko potrzebni.
Od kiedy w Realu kupuje sie zawodnikow potrzebnych :?: :roftl3:
To bylo ostre :bicz:

Nie widac, ze Calderon ma troche wlasnych pomysłow, ale takze wiele czerpie z dawnej wspolpracy z Perezem :oops:
Narazie dobre psuniecie jak na poczatek i Capello na ławie, wiec jest postęp
Teraz mysle, ze Capello troche posprzedaje zawodnikow. Licze na out dla :arrow: Graevesena, Garcii, Gutiego, Helguery, R.Carlosa, Beckhama i moze Cassano. Dla dwoch pierwszych Real to byl zespol z marzen i tak nadal powinno byc, trojka nastepnych w Realu juz sie wypalila i jak jest szansa zrobienia interesu na nich to nie ma na co czekac. A Becks tak naprawde nigdy w Madrycie nie pokazywal tego co od neigo oczekiwano, a Antonio raczej szans na gre miec nie bedzie mial a przy tym mozna zrobic interesik z Milanem w rozliczeniu za Kakę :twisted:
Kupic Robbena, Cesca, Cannavaro, Zambrotte, Ibrahimovica, Diarre i sprezentowac mistrza Barcelonie :P
Nie ale o LM mozna powlaczyc bo z zapowiadanymi roszadami mozna wiele stracic na starcie Ligi, a LM ma ogromna przerwe i tam mozna spokojnie powalczyc :roll:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 lip 2006, 22:23

Messi E2 Ronaldinho pisze:Licze na out dla Arrow Graevesena, Garcii, Gutiego, Helguery, R.Carlosa, Beckhama i moze Cassano

Boze, Twoja wiedza na temat 'Dona' :lol: jest oszalamiajaco mala. Cassano to jego ulubieniec, kochaja sie! Do Gutiego tez ma sentyment.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 05 lip 2006, 22:56

bobo136 pisze:Nie sądze by Capello chciał pozyskac Zlatana do Realu ... bo stostunki obu panów ostatnio nie było najlepsze :wink:
nie wiem jaki bylby sens w sprowadzaniu zawodnika ktory jest daleki od optymalnej formy...

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 05 lip 2006, 22:59

Messi E2 Ronaldinho pisze: Od kiedy w Realu kupuje sie zawodnikow potrzebnych :?: :roftl3:
To bylo ostre :bicz:
No boki zrywac normalnie :roll: Gratuluje poczucia humoru.
DORIAN pisze:nie wiem jaki bylby sens w sprowadzaniu zawodnika ktory jest daleki od optymalnej formy...
Dokladnie, szczegolnie ze trzebaby bylo zaplacic za niego kupe kasy. Ibra jest akurat nam najmniej potrzebny ze wszystkich.

bobo136
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobo136 » 05 lip 2006, 23:01

DORIAN pisze:
bobo136 pisze:Nie sądze by Capello chciał pozyskac Zlatana do Realu ... bo stostunki obu panów ostatnio nie było najlepsze :wink:
nie wiem jaki bylby sens w sprowadzaniu zawodnika ktory jest daleki od optymalnej formy...
A czy ja napisalem zeby go Capello sprowadzil na SB :?: Napisalem to bo niektorzy sadza ze on go sciagnie ...
Ostatnio zmieniony 05 lip 2006, 23:13 przez bobo136, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2404
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2006, 23:12

Messi E2 Ronaldinho pisze:Graevesena, Garcii, Gutiego, Helguery, R.Carlosa, Beckhama i moze Cassano.
Gravesen, Garcia i Helguera najpewniej odejdą, Carlos być może również. Gutiego będzie chciał mieć Capello i ten raczej zostanie. Beckhama z kolei bardzo chce zatrzymać Calderon, dlatego Anglik również prawdopodobnie zostanie. Cassano to ulubieniec Don Fabio i Antonio będzie w przyszłym sezonie nadal hasał w koszulce Królewskich.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Od kiedy w Realu kupuje sie zawodnikow potrzebnych
To bylo ostre
No comments.

Również jak inni nie chcę aby do Realu zawitał Ibrahimovic. Cały sezon grał piach i nie wiadomo kiedy się odnajdzie. Odnaleźć formę jednak powinien bo wciąż jest młody. Jeśli jednak ma być tak nieskuteczny jak ostatnimi czasy w Juve, czy też pożal się Boże na Mundialu to niech lepiej się skupi na Joga Bonito, niż na transferze do Madrytu.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 05 lip 2006, 23:15

bobo136 pisze:
DORIAN pisze:
A czy ja napisalem zeby go Capello sprowadzil na SB :?: Napisalem to bo niektorzy sadza ze on go sciagnie ...
a czy ja Cie najechalem?to tylko sugestia z mojej strony 8)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 05 lip 2006, 23:24

RealFan pisze: Również jak inni nie chcę aby do Realu zawitał Ibrahimovic. Cały sezon grał piach i nie wiadomo kiedy się odnajdzie. Odnaleźć formę jednak powinien bo wciąż jest młody. Jeśli jednak ma być tak nieskuteczny jak ostatnimi czasy w Juve, czy też pożal się Boże na Mundialu to niech lepiej się skupi na Joga Bonito, niż na transferze do Madrytu.
To na pewno pilkarz o wielkich umiejetnosciach, ale to, ile trzeba za niego zaplacic, jest nieadekwatne do tego, co moze w tej chwili dac zespolowi. W ogole uwazam, ze atak to nasz najmniejszy problem w tym momencie i nie musimy od razu wydawac 40 baniek na nowego napastnika. Duza kase powinnismy placic za obroncow i pomocnikow. A w ostatecznosci sa przeciez jeszcze Soldado i Portillo, ktory wrocil z wypozyczenia.
Co do Cassano, to rzeczywiscie trudno sie spodziewac, aby Fab pozbyl sie tego pilkarza, zna go lepiej niz jakikolwiek inny trener i doskonale wie na co go stac. Jego pozostanie moze przyniesc klubowi wiele korzysci, jesli Toni zacznie wreszcie grac na miare swoich mozliwosci.

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 06 lip 2006, 2:15

fieldy pisze:Nie twierdzę, że Arsenal jest najlepszym klubem świata
To dzięki Bogu!! Bo, aż tak się mylić to już... przesada
fieldy pisze:naprawdę wierzysz w to, ze Wenger maczał palce w zatruciu piłkarzy rywala ?
A Ty na prawdę wierzysz w to, że za wszystkim co robi Arsenal stoi Wenger!? Ja myślę, że mógł to zrobić chory psychicznie kibic Kanonierów, a przecież jest takich paru
fieldy pisze:śmieszniutki jesteś
Coś z tobą nie tak!?
Tak!! Tak!! Słyszałem... "Zły dotyk boli przez całe życie", ale aż tak!? Jak coś to pamiętaj... forumowicze zawsze są z tobą!! Chociaż oni!!
fieldy pisze:sarkazm
To wiesz co to znaczy!? Imponujesz mi!! Na prawdę nie podejrzewałem Cię o znajomość takich słów... Choć pewnie mama Ci podpowiedziała... :lol:
fieldy pisze:2πr
WOW!! Wzór na obwód koła!! Jestem pod wrażeniem... Może zapodasz mi jeszcze parę wzorów, bo w październiku zaczynam praktyki i mogą mi się bardzo przydać!! :lol:
Jak coś to wyślij mi jeszcze parę na PW!! Z góry dziękuję!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lip 2006, 10:29

RealFan ale prosze Cie napisz coś odnoście tego co napisałe a nie wybieraj sobie zdan które Ci pasują :? bo do nie prowadzi do "rozmowy" - zachowujesz sie jak Niemcy przed meczem - wierza w to co im na ręke. Reszta to historia :P

Po 1 :]
*_Zaza_* pisze:Zaciąg z Juve ? żeby nie było to Fabio Capello to kto wie ale on lubi stawiac na znane mu osboy - sądze ze Emerson mimo wszystko nr.1 - kiedyś w Włoskiej prasie mówił że marzy mu sie atak z Adriano i Włoska prasa już chwyciła temat. Ale co ciekawe agent Zambrotty wypowiedział się po raz pierwszy że Real ma realne szanse na transfer. Wszystko zależy od Juve i kwoty jaka zawoła. A także od samego gracza. :twisted:

To sie fajnie pisze - Kaka, Zambrotta, może Cesc, może Reyes a może Robben itd - tylko chyba mało kto z was sobie zdaje sprawe że każdy z tych gracz to wydatek + 30 milionów ... Real od kilku lat nic nie wygrał a nadal w piłke na tym poziomie kasa to prawa z TV i sukcesy... Czy naprawde sądzicie że Real tego okna transferowego wyda z 200 milionów euro ? :> tylko szczerze - i pamietac trzeba że każda formacja potrzebuje wzmocnień.

Oczywiście trzeba wziąśc pod uwage tez wpływy że sprzedarzy piłkarzy ale chyba nie oddadza Ikrea ? a on jest najwiecej wart w Real...

Po 2 :]
*_Zaza_* pisze:Assurbanipal w dzisiejszej piłce rządzą układy i kasa - tu sie zgodze ale na miłość boską my rozmawiamy o transferach na lini najmocniejszych klubów w europie - i zaden z nich nie nażeka na brak funduszy. To nie maja być operacje mercato na lini Real - Malaga, Real Ascoli czy Real Fulham. Wiec troche dystansu panowie bo każdy z tych prezydentów musiał tluć piane by wygrać :!:

Śledząc co dziennie Włoskie gazety i serwisy mercato wiem że Milan podczas tego mercato kupił już 14 napastników z czego 10 to pewka :] ale motto tego mercato brzmi Od słow do czynów w czasie mercato jest przepaśc - to nie znaczy że Real nie ma szans na transfery o których mowa. Ale na pewno znaczy to że hola hola jak mówi poseł Cymański. Jesli Real był by stanie zbudować nowa drużyne od zaraz - nie bawił by sie w podchodów. A zatrudnienie Fabio Capello jest też sposobem by to że on wykorzysta swoją wiedze i zrobi ile się da z tej drużyny... [plus nowe nabytki którym ufa]

Assurbanipal a jeszcze coś - zobacz do czego doprowadziła taktyka Pereza z Figo czy Zizou - teraz pytanie czy ktoś tam myśli czy powtórza błędy ? bo pikarzy można kupić ale sam wiesz. Mało razy Real był upokożony ? juz na nim ciążyła "ta Galaktyka"

RealFan pisze:Dyrektor sportowy Realu Madryt Prderag Mijatovic [...]

O ludzie żenada :? jak chcesz dawaj założymy sie o kase odnoście tego mercato może coś wygram :P wiesz rzecznik NASA powiedział że Perez leci w kosmos ....

Uważasz że Robben nie gra w Chelsea ? albo nie sa z niego zadowoleni ?

Edit

Szerszen strzał w "10" 8)

Mało o tym piszecie - a to bardzie prawdopodobne niz te obietnice ... :shock:

Jarzyna teraz to inaczej wyglada :roll: Milan - Chelsea ... czas na mające dobry ukłądy z Milanem - Manchester United i poparcie zawsze przyjaźnie nastawionej Barcelony :P Trzeba pamiętac też o nowym liderze G 14 panu Aulasie i Arsenalu :] Z dobrych źródeł wiem że jeśli prezydent Real stosował podobne sztuczki wobec Cristiano Ronaldo, Cesca i jakiegoś z graczy np. Barcelony to ['] będzie ciekawie na posiedzieniach FIFA :] Bo zawiązała się koalicja przeciw piano tłuką :P

Teraz odpisze Ci na twoje argumenty

Robben gra malo w Chelsea ? nie odpowiada mu to ? jest nie zadowolony ? jest rezerowym ?

Napisz mi statystyki jego wystepów w ostatnich dwóch sezonach - ile grał,ile strzelał, ile podawał, ile wygrał i ile zarabia :] napisz mi gdzie on powiedział że mu coś nie pasuje [w ostatnim czasie] by chyba nie powiedz mi ze mówił to nowy prezydent ? Bo nie wiem czy wiesz ale Chelsea w tym momencie to nie Bilbao że tylko Baskowie grają - on mają kim grać wiec każdy musi być gotowy na "odpoczynek"

Wiesz lubie hazard :P dla tego to nie problem. Piszesz że nie wierzysz w wyborcze obietnice ale wcześniejsze posty sa w jakim "klimacie' ? to cos tu nie gra ...

Co ciekawe zauważyłe znów gre słowami Hiszpańskich dobrze poinformowanych źródeł :wink: jak z Zambrottą i Ja nie jestem Galaktyczny

Bo Kaka powiedział wczoraj: Na pewno zostane w serie A a jeśli Milan spotka kara to zobaczymy - za wcześnie na to

A Hiszpanie tak to odczytali jak chcą odczytać czyli Jeśli spadnie Milan odchodzie i ble ble

Niby nic takiego nie ? a jednak :] Zambrotta nie jest Galaktyczny :lol: A Kaka chyba nie mówił na tyle dwuzacznie ?

RealFan odpisz prosze :wink:

Awatar użytkownika
Kaprzyk1991
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaprzyk1991 » 06 lip 2006, 11:56

Dzisiaj prezentacja Capello w Madrycie. JEstem ciekaw kogo sprowadzi pierwszego ale ja wolałbym żeby np. zamiast Robbena sprowadził C. Ronaldo . Jednego jestem pewien nie chcę żeby do Realu przeszedł Ibrahimovic :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”