sci pisze: o scudetto będzie walczyć Chievo i Sampdoria, może Palermo, Inter będzie 3
przeoczyles kogos?!
Dla mnie ta liga nie straci...pilkarze i tak wroca do seriA..ale juz w innych klubach...tylko nie bedzie marki Juventus...wszystko...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 07 lip 2006, 21:26
sci pisze: o scudetto będzie walczyć Chievo i Sampdoria, może Palermo, Inter będzie 3
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 07 lip 2006, 21:41
Będzie, po roku góra dwóch ale będziedzieciol pisze:tylko nie bedzie marki Juventus...wszystko...
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 07 lip 2006, 22:00
a tak jeszcze jest Udinese i Livornodzieciol pisze:przeoczyles kogos?! Rolling Eyes
marka JUVENTUS będzie zawsze i zawsze będzie wielkadzieciol pisze:ylko nie bedzie marki Juventus...wszystko...Wink
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 07 lip 2006, 22:05
Napisał juventinisci pisze:o scudetto będzie walczyć Chievo i Sampdoria, może Palermo, Inter będzie 3
lidzesci pisze:3
Czego? Marki? Marki już od kilku lat są wycofane. Teraz już tylko Euro zostało. Juventus miał markę, ale to było bardzo dawno. Teraz jedyną marką Starej Damy jest Moggi i jego scheda pozostawiona tak zasłużonemu klubowi. W moich (i jestem pewien, że w wielu innych także) oczach Juventus nigdy nie będzie taki jak niegdyś gdy Viali, Ravanelli i spółka zdobywali Puchar Mistrzów. Te czasy minęły bezpowrotnie.dzieciol pisze:Dla mnie ta liga nie straci...pilkarze i tak wroca do seriA..ale juz w innych klubach...tylko nie bedzie marki Juventus...wszystko...
Chyba sam w to nie wierzysz. Gdyby nikt z tego składu nie odszedł to mógłbyś mieć rację, ale wątpię aby Buffon, Zambrotta, Emerson, Vieira, Nedved, Ibrahimovic i Trezeguet (i zapewne kilku innych) zostali, aby pograć sobie w drugiej... ba, nawet w trzeciej lidze (bo tego żąda prokuratura). Jakoś to do mnie nie trafiaossy pisze:Będzie, po roku góra dwóch ale będziedzieciol pisze: tylko nie bedzie marki Juventus...wszystko...
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 07 lip 2006, 22:08
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 07 lip 2006, 22:15
napisał i dalej tak uważaMartin Pellegrino pisze:o scudetto będzie walczyć Chievo i Sampdoria, może Palermo, Inter będzie 3
Napisał juventini Twisted Evil
a tylko tę ligę mógłby wygraćMartin Pellegrino pisze:To nie Inter będzie grał w
sci napisał:
3
lidze Wink
Widzisz to jest analogicznie do twojej drużyny. Moja obecnie kojarzy sie z Moggim itd, a twoja z kupnem złomu za wielkie pieniądze i pomimo wielkich obietnic i prognoz zdobywacie Birra Moretti i PW czasemMartin Pellegrino pisze:Juventus miał markę, ale to było bardzo dawno. Teraz jedyną marką Starej Damy jest Moggi i jego scheda pozostawiona tak zasłużonemu klubowi. W moich (i jestem pewien, że w wielu innych także) oczach Juventus nigdy nie będzie taki jak niegdyś gdy Viali, Ravanelli i spółka zdobywali Puchar Mistrzów. Te czasy minęły bezpowrotnie.
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 07 lip 2006, 22:49
Ani Juventus. Juve zdegradują, ale spokojna głowa, po apelacjach bedzie to Serie B.Martin Pellegrino pisze:To nie Inter będzie grał w
sci napisał:
3
lidze
dzieciolowi chodzilo o co innego. Że w serie A bedzie taka sama, tylko marki Juventus nie bedzie. A gdy Juve wróci do Serie a, to bedzie. I nie bedzie to trwalo wiecej niz rok. Pozatym SD ma wyrobioną markę.Martin Pellegrino pisze:Chyba sam w to nie wierzysz. Gdyby nikt z tego składu nie odszedł to mógłbyś mieć rację, ale wątpię aby Buffon, Zambrotta, Emerson, Vieira, Nedved, Ibrahimovic i Trezeguet (i zapewne kilku innych) zostali, aby pograć sobie w drugiej... ba, nawet w trzeciej lidze (bo tego żąda prokuratura). Jakoś to do mnie nie trafia
dzieciol pisze:Martin Pellegrino
ee no nie przesadzaj...marka klubu z nazwy bedzie...marke buduje historia...a bylo nie bylo..jakas historie maja...szkoda ze taki fatalny koniec;)
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 07 lip 2006, 22:57
A Scudetta nie zdobywamy bo Moggi nie pracował na San Siro. Jeśli tobie Juventus kojarzy się wyłącznie z Moggim to ci współczuję. Przegapiłeś tyle wspaniałych rzeczy, które zrobił Juventus. Nie mówię o tych, którzy sprawili, że Juventus kojarzy się wyłącznie źle. Mówię o tych wspaniałych zawodnikach, którzy niegdyś stanowili o sile Starej Damy. Kiedyś sa, kibicowałem Juventusowi. (Jak się jest młodym to inaczej się kibicuje niż teraz, nie podchodzi się do tego wszystkiego tak osobiście) Liga włoska od zawsze mnie fascynowała, a to po części dzięki Starej Damie.sci pisze:Widzisz to jest analogicznie do twojej drużyny. Moja obecnie kojarzy sie z Moggim itd, a twoja z kupnem złomu za wielkie pieniądze i pomimo wielkich obietnic i prognoz zdobywacie Birra Moretti i PW czasem Wink taka jest moc stereotypów.pozdrawiam.
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 07 lip 2006, 23:06
nic nie przegapiłem, przeczytaj jeszcze raz co napisałem wcześniej.Martin Pellegrino pisze:A Scudetta nie zdobywamy bo Moggi nie pracował na San Siro. Jeśli tobie Juventus kojarzy się wyłącznie z Moggim to ci współczuję. Przegapiłeś tyle wspaniałych rzeczy, które zrobił Juventus. Nie mówię o tych, którzy sprawili, że Juventus kojarzy się wyłącznie źle. Mówię o tych wspaniałych zawodnikach, którzy niegdyś stanowili o sile Starej Damy. Kiedyś sa, kibicowałem Juventusowi. (Jak się jest młodym to inaczej się kibicuje niż teraz, nie podchodzi się do tego wszystkiego tak osobiście) Liga włoska od zawsze mnie fascynowała, a to po części dzięki Starej Damie.
sci pisze:taka jest moc stereotypów
szczerze powiedziawszy chciałbym żebyś miał rację, ale w dzisiejszych czasach, przy takich nakładach finansowych to futbolowi bliżej do biznesu a nie do sporu niestetyMartin Pellegrino pisze:Tacy aroganci jak ty sci sprawiają, że piłka i rozmowa o niej jest trudna, a powinna być przyjemna. To jest sport i w każdej dyscyplinie są zwycięzcy i przegrani i gdy tylko istenie cień podejrzeń (nie mówię tu o tym co się dzieje wokół Juventusu), że zwycięstwo zostało zdobyte nieuczciwie to to przestaje być sportem. Wtedy jest to zwykła kradzież. Okrada się pasjonatów, którzy chcą przejść do historii, którzy chcą coś wygrać, ale nie mogą bo zwykli złodzieje okradają ich ze zwycięstw i trofeów za pomocą układów, układzików i korupcji. Nie mówię, żebyście się schowali, zapadli pod zimię bo nie ma podstaw. Juventus jest najbardziej utytuowanym włoskim klubem, ale ten "stary" Juventus nie ma nic wspólnego z tym Juventusem Moggiego.
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 lip 2006, 0:29
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 lip 2006, 10:53
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 lip 2006, 9:09
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lip 2006, 9:44
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 lip 2006, 9:58
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 lip 2006, 10:05