Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 176

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 14:31

Vinci - akurat pisząc o siedzeniu na ławce miałem na myśli ewentualny transfer Emersona, a nie Cesca czy Diarrę, którzy bez dwóch zdań byliby zawodnikami podstawowej jedenastki :) (oczywiście jeśli byłby Emerson i Malijczyk, a nie tylko Brazylijczyk w drużynie) Z resztą na ławie może siedzieć "Rambo" jeśli go zostawią, no i Diogo może występować na tej pozycji.
brylancik pisze:Ja mam tylko jedną prośbę do pana Calderona: proszę nie ściągać RvN

Hehe jakiś dzień, czy dwa temu napisałem to samo :D

Awatar użytkownika
Vinci
Pseudoforumowicz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vinci » 08 lip 2006, 14:33

RealFan Dobra jeśli Cesc przejdzie to według Ciebie nie ma miejsca dla ew.transferu Kaki czy Robinho.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 14:37

Vinci pisze:Dobra jeśli Cesc przejdzie to według Ciebie nie ma miejsca dla ew.transferu Kaki czy Robinho.
A gdzie ja takie coś napisałem :think: Jeśli przyjdzie Cesc to zapomnij o Kace...i tak o nim zapomnij :wink: Dla Robinho miejsce znajdzie się bez problemu. Czy to na szpicy,czy to na Mediapunto, a Fabregas zaraz za nim. Jeśli nie wyjdzie transfer Robbena lub C. Ronaldo to Robson pozostanie na lewej flance.

Ps. Vianuch Cię ostrzegał, a ty dalej swoje :lol:
Ostatnio zmieniony 08 lip 2006, 14:39 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lip 2006, 14:38

Vinci litości :pray: Dostałeś fajniutką rangę. Uprzejmie informuję, że ranga to ostatni krok przed banem. Powodzenia.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 lip 2006, 14:39

Może ja odpowiem... Myślę że transfer kaki to można włożyć między bajki. Pozatym w przypadku pozyskania Cesca nie widzę potrzeby ściągania jeszcze jednego rozgrywającego. Robinho myślę że będzie walczył o miejsce w składzie z Raulem i Cassano...

RealFan pisze:Hehe jakiś dzień, czy dwa temu napisałem to samo Very Happy
:P nie widziałem... serio

Awatar użytkownika
Vinci
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vinci » 08 lip 2006, 14:40

Niggaz-zwisa mi to.
RealFan-Wiem Milan nie będzie chciał sprzedać kluczowego gracza mimo ew.reelekcji

Zła odpowiedź. Odpadasz. // Niggaz

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 14:45

Wiem Milan nie będzie chciał sprzedać kluczowego gracza mimo ew.reelekcji
Nawet nie o to mi chodzi. Popatrz, że Real potrzebuje kilku wzmocnień, a nie tylko następcy Zizou. Transfer Kaki byłby w zasadzie jedynym zakupem bo na niego poszłaby naprawdę gruba gotówka. To byłby krok w tył, a raczej kolejny sezon w plecy. Może po roku jak sprzedałoby się trochę jego koszulek Królewscy mieliby nieco pieniążków na inne wzmocnienia.
Ostatnio zmieniony 08 lip 2006, 14:46 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 08 lip 2006, 14:46

Niggaz
A Vinci sie jeszcze pytał dlaczego ;)

brylancik pisze:Robinho myślę że będzie walczył o miejsce w składzie z Raulem i Cassano...

Chyba Raul i Cassano będzie walczył o miejsce z Robinho. Bo Robzonek jest 100 x lepszy niż ci dwai razem. Uważam, że Robinho to nasz najlepszy napastnik. Jeszcze co do Kaki. Już to mówiłem, ale Real jak chce jeszcze choć trochę zachować perezowskie tradycje powinien kupić Kake, a nie 3 słabych tak jak rok temu (Cassano, Garcia i Diogo)
Ostatnio zmieniony 08 lip 2006, 14:49 przez wianuch, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 08 lip 2006, 14:47

Panowie, ale faktycznie to jest klepanie w kolko o tym samym :)
Zreszta dla mnie nie powinno sie robic tak olbrzymiej rotacji. Przypominam same gwiazdy juz graly w Realu i co? Zreszta kilku graczy tak naprawde nie otrzymalo szans, C.Diogo bardzo dobrze wspolpracowal z Cicinho np. w meczach puchatrowych z Betisem. No ale nie mozna zostawic przereklamowanego zelfixa, a wpuszczac Urugwajczyka :) Podobnie jest z Baptista i w pewnym sensie bylo z Cicinho, ktorzy grzal czesto lawe, bo musial grac Salgado :)

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 lip 2006, 14:57

assurbanipal "gwiazdy" mają swoje prawa i musza grać bo jeśli nie będą grać to kasy nie będzie.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 08 lip 2006, 15:09

Widze, ze ostatnie lata nic Cie nie nauczyly :) Ja wale kase, chce tylko aby Real wygrywal, a w okresie galacticos tylko raz z rospedu udalo sie zdobyc CL. W okresie dominacji w lidze i sukcesow w CL (koniec lat 90) nie bylo tylu gwiazd i tak duzo kasy.
I wnerwiaja mnie teorie, ze jeden i drugi musi grac w pierwszym skladzie. Podobnie jest z zelfixem, ktory jest tylko po to aby koszulki sie dobrze sprzedawaly...przeciez to paranoja.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 lip 2006, 15:38

assurbanipal a nie sądzisz że kasa jest ważna we wpółczesnym futbolu.Ja od 3 lat czekam jak na zmiłowanie żęby Real wreście coś zdobył ale do tego potrzebne są fundusze.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 08 lip 2006, 15:41

assurbanipal pisze:Ja wale kase, chce tylko aby Real wygrywal

Powiedz kto teraz ma szanse wygrać bez kasy? Nie ma takich szans nikt, więc kasa sie liczy i to bardzo.
assurbanipal pisze:I wnerwiaja mnie teorie, ze jeden i drugi musi grac w pierwszym skladzie. Podobnie jest z zelfixem, ktory jest tylko po to aby koszulki sie dobrze sprzedawaly...przeciez to paranoja.

Ale swoje zrobił w tym sezonie. Lepszego prawego skrzydłowego nie macie na chwilę obecną, co nie znaczy żę jeśli się wzmocnicie mne tej pozycji to Bekchs musi przegrać rywalizację.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 lip 2006, 15:47

A wogóle popatrzyliście ile Becks ma asyst ile razy dogrywał do kolegów.Technika użytkowej jako takiej nie ma ale trzeba powiedzieć że ma najwięcej asyst z zespołu a że zarabia dużo kasy na kosulkach to jeszcze jego plus.Dobrze krzychu mówisz trzeba wzmocnić prawą strone bo dla niego jako takiego rezerwowego nie ma.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 15:48

assurbanipal - Jak nie ma kasy nie ma transferów, jak nie ma transferów nie ma silniejszej ekipy, jak nie ma silniejszej ekipy nie ma wygrywania, a jak nie ma wygrywania to nie ma sukcesów, a jak nie ma sukcesów to ci niedzielni kibice odchodzą i kasy jest jeszcze mniej. Na szczęście są jeszcze ci fani na dobre i na złe. Ale jak sam widzisz kasa jest niezbędna. Niestety, ale nie wychowamy sobie w naszych szkółkach całego składu pierwszej ekipy, nie mówiąc już o tym aby ten skład miał zwyciężać jak na zawołanie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”