Post Wyświetl pojedynczy post autor: astonvilla » 09 lip 2006, 22:18
astonvilla

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lip 2006, 22:22
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 09 lip 2006, 22:24
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 lip 2006, 22:28
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 lip 2006, 22:32
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: astonvilla » 09 lip 2006, 22:42
astonvilla
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 lip 2006, 22:49
Przeciez rozstrzygly o zwyciestwie karne gdzie nie liczy sie przewaga zawodnikow, wiec co masz do Zidane`aastonvilla pisze:Przegrali przez Zidane
Martinho
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 09 lip 2006, 23:10
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 lip 2006, 23:11
Przeciez rozstrzygly o zwyciestwie karne gdzie nie liczy sie przewaga zawodnikow, wiec co masz do Zidane`a Brawo Wlosi, w koncu misstrz wraca do Europy. Zespol ktory wyeloiminowl Niemcow z polfinalu wygal mistrzostwa. Jednak na przekroju calego spotkania to Les Blues byli lepsi. Dzisiaj Del Piero, Cannavaro, Buffon i reszta ciesza sie, aa jutro moga plakac, bo zapadna decyzje w sprawie degraacji wloskich klubow.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 lip 2006, 23:14
Chyba tylko za mala litere w moim nicku bo reszta nie kwalifikuje sie do ostrzezeniaj1mmy pisze:martinho to ze żal ci dupe sciska to nie znaczy ze musisz sie z tym obnosic na forum tyle z mojej strony teraz poproszę o ostrzeżenie.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 lip 2006, 23:14
Bo masz 10 lat?mlody_10 pisze:ja na pewno nie zapamiętam go jako genialnego gracza
Wy rosniecie na drzewach, czy mozna was w tesco kupic? Powaznie pytam, kupilbym sobie takiego i postawil na polce.mlody_10 pisze:Jak taki piłkarz mógł sie dać sprowokować ? i to w dodatku słownie. Może bardziej bym to zrozumiał jak Materazzi by go opluł albo coś, a nie tak
Trzeba bylo tak od razu, a nie z jakims osmieszaniem sie wyskoczyles na poczatku posta.Brawo Italia
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 lip 2006, 23:15
Nie spotkalli sie nigdy w Juve. Juz Zidane byl w Realu, kiedy Gigi do nas przyszedł.czeher pisze:Nie wiem, moze wchodze w szczegoly ale czy oni spotkali sie w Juve bo wg mnie nie - ale to tak na goraco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 lip 2006, 23:19
PS: To ty Francji nie kibicowales
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 lip 2006, 23:20
Bez przesady, kawaler. Maradona sie zdopingowal a jednak zostal wielkim pilkarzem.mlody_10 pisze:ja na pewno nie zapamiętam go jako genialnego gracza
Corinthians
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio